Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ιστορικό στέλεχος της ελληνικής Αριστεράς, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παραιτήθηκε σήμερα από την θέση του Γραμματέα της ΛΑΕ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της εκλογικής της ήττας, κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης συνεδρίασης της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπύης του Αριστερού Ρεύματος.

Το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας με άλλα “αντιμνημονιακά” ρεύματα, που καταγγέλλουν τη συνεχιζόμενη καταστροφική νεοαποικαική εξάρτηση της χώρας, για την κάθοδο από κοινού στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τη συνεδρίαση.
‘Ενας μεγάλος αριθμός στελεχών της αριστεράς, όχι όμως όλοι, αντιλαμβάνονται ότι χωρίς την ευρύτατη συνεργασία και κονή κάθοδο, ει δυνατόν όλων αυτών των δυνάμεων, μοιάζουν να οδηγούνται σε είδος αυτοκτονίας.
‘Ετσι, σε ένα τέτοιο σενάριο και μετά την Ευρωβουλή, δεν θα υπάρχει κανείς ούτε στη Βουλή να υπερασπιστεί το μεγάλο, αλλά προδομένο και  ορφανό  μεγάλο ‘Οχι του ελληνικού Λαού, στις 5 Ιουλίου 2015, κατά τις μεγάλες κρίσεις που είναι πιθανό να συγκλονίσουν τη χώρα στα χρόνια πούρχονται.
Δ.Κ.