Η Λεηλασία…

Και το Πάρκο Ελευθερίας, με τα κτίρια του τόπου του μαρτυρίου του ΕΑΤ/ΕΣΑ, πουλιέται!

Και ο χώρος του Πάρκου Ελευθερίας, όπου είναι τα κτίρια του ΕΑΤ/ΕΣΑ, του τόπου του μαρτυρίου δεκάδων αγωνιστών κατά της δικτατορίας, έχει παραχωρηθεί στο Υπερταμείο προς πώληση. Πρώτο το «ΠΑΡΟΝ», τον Μάιο του 2017, είχε αποκαλύψει ότι χιλιάδες κτίρια που είχαν μεταβιβασθεί στο ΤΑΙΠΕΔ, ΤΧΣ, ΕΤΑΔ, ΥΠΑΑΠΕΔ, ΔΕΚΟ κ.λπ., πέρασαν με τον ν. 4389/2016 στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, γνωστή και ως Υπερταμείο των δανειστών, το οποίο επί 99 χρόνια θα ληστεύει τη δημόσια περιουσία της χώρας.
Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή είχε σταθεί η πληροφορία, που ήταν τελικά ακριβής, ότι μεταξύ των 10.119 ακινήτων που πρόκειται να ξεπουληθούν είναι και ο χώρος του Πάρκου Ελευθερίας, όπου είναι και τα κτίρια του ΕΑΤ/ΕΣΑ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.paron.gr/2018/10/01/ke-to-parko-eleftherias-me-ta-ktiria-tou-topou-tou-martyriou-tou-eat-esa-pouliete/

Κι άλλα νοσοκομεία της χώρας στο “Υπερταμείο”

26/09/2018

Tο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το νοσοκομείο της Αρτας μεταβιβάζονται στο Υπερταμείο καταγγέλλει σήμερα σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία χτες είχε προβεί σε αντίστοιχη καταγγελία για το νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.
Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ , Στρατής Πλωμαρίτης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν γνωρίζει το θέμα και επικαλούμενος της χτεσινή δήλωση του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργου Κίρκου ότι τα ΝΠΔΔ δεν μεταβιβάζονται στο Υπερταμείο είπε ότι : “Το Ιπποκράτειο είναι ΝΠΔΔ και αυτή η απάντηση τα καλύπτει όλα”.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.defence-point.gr/news/ki-alla-nosokomia-tis-choras-gia-to-ypertamio

Αγορά Υγείας: Γιατί η CVC Capital επελαύνει χωρίς αντίπαλο

10 Ιουνίου 2018

Xωρίς σοβαρή αντίσταση από εγχώριους παίκτες και ξένα funds συνεχίζεται η επέλαση της CVC Capital Partners στην εγχώρια αγοράς παροχής υπηρεσιών υγείας από ιδιώτες, καθώς μετά την απόκτηση των Metropolitan και Iaso General προχωρούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του deal εξαγοράς του ομίλου Υγεία.
Η δεσμευτική προσφορά, που κατέθεσε, μέσω της Hellenic Helthcare, η CVC για την απόκτηση του 70,38% της «Θεραπευτήριο Υγεία» και η κατ’ αρχήν αποδοχή της από την Εκτελεστική Επιτροπή και το Δ.Σ. της MIG είναι ενδεικτικές του «αέρα υπεροχής», με τον οποίο κινείται το αμερικανικό fund.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1618634/agora-ygeias-giati-h-cvc-capital-epelaynei-horis-a.html

Διαβάστε επίσης

‘Εξοδος από τα Μνημόνια: H μητέρα όλων των απατών! Μας παίρνουν και τα μνημεία, μας παίρνουν και την ψυχή μας