Πουλατε, πουλατε στη φυλακη θα πατε! Ο ξεσηκωμος στη Μεγαλοπολη που επνιξαν τα ΜΜΕ

Αποδοκιμασιες κατα Φαμελλου στη Μεγαλοπολη

Με άγριες διαθέσεις “υποδέχτηκαν” οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ χθες, Τετάρτη 20 Ιουνίου, τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, στη Μεγαλόπολη, όπου χαρακτηρίστηκε “ανεπιθύμητος” και απαιτήθηκε να φύγει.

Εκφράζοντας τις διαθέσεις του συνόλου, σχεδόν, της εξαγριωμένης τοπικής κοινωνίας, η ζωή της οποίας συνδέεται άμεσα με τη λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι περικύκλωσαν τον χώρο του δημαρχείου, όπου κρυβόταν ο υπουργός, πέταξαν σανό και κάρβουνα, και φώναζαν συνθήματα, με κυρίαρχα τα “Τσίπρα – Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημά σας, θα μείνει στα χαρτιά!” και “Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε!”.

Διαβάστε περισσότερα iskra.gr

Προεδρος εργαζομενων ΔΕΗ Μεγαλοπολης: Δεν δεχομαστε οσους αλλα ελεγαν προεκλογικα και αλλα κανουν μετεκλογικα

21/06/2018

Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι θα παραδώσουν κλειστή και χωρίς λιγνίτη τη μονάδα της Μεγαλόπολης στον αγοραστή έστειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του σωματείου χειριστών της ΔΕΗ στην περιοχή.

Ο Ευάγγελος Τσουμπλέκας ξεκαθάρισε ότι οι 1.200 εργαζόμενοι «δεν θα μεταβιβαστούμε στον οποιοδήποτε αγορσταή. Δεν είμαστε αντικείμενα, έχουμε υπογράψει σύμβαση με τη ΔΕΗ και στη ΔΕΗ θα παραμείνουμε. Αν θέλουν ας μας απολύσουν».

Διαβάστε τη συνέχεια www.protothema.gr