Αποκάλυψη τώρα για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ!

Τα υποτιθέμενα «αριστερά» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με αυτά που λέει και κάνει;

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
6 Απριλίου 2024

«Ιερή αμυντική συμμαχία» χαρακτήρισε το ΝΑΤΟ ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο ZARPA RADIO 89,6. Κάτι λογικό αν σκεφτεί κανένας ότι ο άνθρωπος συνεργαζόταν, όπως ο ίδιος τουλάχιστον είπε, στο CSIS, αμερικανικό ινστιτούτο στο κέντρο του αμερικανικού στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.

Και πολύ καλά τα είπε. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν (ή τουλάχιστον οφείλουν αν θέλουν να επιβιώσει η χώρα τους) τον «ιερό» ρόλο που έπαιξε η «Συμμαχία» αυτή στην επιβολή της δικτατορίας της 21ης Απριλίου, στην εισβολή στην Κύπρο και στα ελληνοτουρκικά. ‘Όπως επίσης στη διάλυση δια των όπλων του της Γιουγκοσλαβίας και στη συνεχιζόμενη καταστροφή της Ουκρανίας.

Διαλέγοντας τον όρο «ιερό» για την Ατλαντική Συμμαχία, ο κ. Κασσελάκης μας αποκάλυψε και την πραγματική του πατρίδα, αυτή όπου «ορκίστηκε» πίστη στην πραγματικότητα. Εμείς δεν είχαμε αμφιβολίες και τα γράψαμε από πέρυσι όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική πολιτική σκηνή επιλεγείς από τον άλλο «αριστερό» αστέρα Αλέξη Τσίπρα ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Τα υποτιθέμενα «αριστερά» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ενέκριναν την υποψηφιότητα αυτού του ατόμου, με αυτό το παρελθόν, ως υποψηφίου βουλευτή επικρατείας και εν συνεχεία ηγέτη του κόμματός τους τι περίμεναν να κάνει και ποιες θέσεις να υποστηρίξει; Συμφωνούν με αυτά που λέει και κάνει;

Ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε επίσης στη συνέντευξή του τα εξωφρενικά και εσφαλμένα εξοπλιστικά προγράμματα που ενέκρινε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προς όφελος όχι βέβαια της ελληνικής άμυνας αλλά των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών (που, κατά σύμπτωση, είναι ακριβώς οι χρηματοδότες του CSIS).

Και για να δέσει το γλυκό υποστήριξε επίσης την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα που εμπλέκει ήδη την Ελλάδα σε μια γενικότερη αναπτυσσόμενη και εξαιρετικά επικίνδυνη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή. Μια αποστολή χωρίς απόφαση του ΟΗΕ κατά παράβαση δηλαδή του διεθνούς δικαίου και του ελληνικού συντάγματος, χωρίς καμία απόφαση της Βουλής, σκοπός της οποίας είναι να στηρίξει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων, αφού οι Υεμένιοι πλήττουν μόνο σκάφη που κατευθύνονται στο Ισραήλ ή συνδέονται με αυτό, και το πράττουν ζητώντας να τερματισθεί η επιχείρηση στη Γάζα.

Φυσικά, καμιά από τις παραπάνω θέσεις, που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την ίδια την ταυτότητα της ελληνικής αριστεράς δεν έχει συζητηθεί σε κανένα από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ που περιορίζονται σε ρόλο χειροκροτητή του μεγάλου αρχηγού.

Αποκαλύπτεται έτσι, ακόμα και στους πιο δύσπιστους, ότι η όλη υπόθεση ψηφοφορίας από τη δήθεν «βάση» για εκλογή Προέδρου και η εμφάνιση του ίδιου του Κασσελάκη δεν ήταν παρά μια καλά σχεδιασμένη αμερικανική συνωμοσία, προκειμένου να πάρουν τον άμεσο, απευθείας έλεγχο του μεγαλύτερου κόμματος της ελληνικής αριστεράς, να ολοκληρώσουν την καταστροφή της ελληνικής αριστεράς ως αριστεράς και να δημιουργήσουν μια κατάσταση όπου η εναλλακτική στον Μητσοτάκη θα είναι ένας Μητσοτάκης Β΄. Με τη συνδρομή βεβαίως και τον ελεεινό ρόλο του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, που επιχειρεί τώρα, αυτός ο υποτιθέμενος αριστερός, με τη βοήθεια μεγάλων διεθνών διαφημιστικών οίκων, να «ξαναφτιάξει» το όνομά του!

Για μια χώρα που αντιμετώπισε πάντα στην ιστορία της και αντιμετωπίζει και τώρα υπαρξιακούς κινδύνους από τους ίδιους τους «συμμάχους» της, η πλήρης προσχώρηση της δήθεν «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ στην Αμερική και το ΝΑΤΟ συνιστά ένα ακόμα ξεχαρβάλωμα του ελληνικού έθνους – κράτους και των βαθμών ελευθερίας του σε όλους τους τομείς, δηλαδή ένα μεγάλο πλήγμα στον ελληνικό λαό.

Πηγή: kosmodromio.gr