Γιατί θα ήμουν καταλληλότερη για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είμαι “φρέσκο πρόσωπο”! Κανείς δεν με έμαθε χθες και κανείς (ιδίως ο κόσμος της αριστεράς) δεν ψάχνεται για το τι πραγματικά λέω.

Γνωρίζω τους συμπολίτες μου, γιατί χρησιμοποιώ τη δημόσια συγκοινωνία, πράγμα που στον Κασσελάκη δεν ξέρω από πότε έχει να συμβεί.

Επίσης έχω κατέβει σε πολλές διαδηλώσεις (μερικές από αυτές προς την αμερικανική πρεσβεία, όπως έπρεπε) και έμαθα σε όλη μου τη ζωή τι θα πει αστυνομική βία και έλλειψη οποιουδήποτε προνομίου.

Έχω μεγάλη εμπειρία στα χρηματοπιστωτικά, γιατί κατάφερα να επιβιώσω από τόσες τράπεζες και εισπρακτικές.

Δεν είμαι “σοβαρός γκέι”. Έχω πάει με χιλιάδες άντρες και έχω μεγαλώσει ένα παιδί, χωρίς να χρειαστεί να νοικιάσω τη μήτρα κάποιας φτωχής.

Μπορώ πραγματικά να αντιπολιτευτώ (μη σου πω, να αποσυντονίσω τελείως) τον Μητσοτάκη, γιατί ούτε έχουμε βγει από το ίδιο καλούπι, ούτε έχω ποτέ εκφραστεί με θαυμασμό για αυτόν.

Καλά αγγλικά μιλάνε πολλοί: αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν πια τα καλιαρντά όπως εγώ.

Δεν με σπρώχνει ο Πολάκης, ο Καρανίκας ή ο Λιάκος. Τους δικούς μου ανθρώπους τους εμπιστεύομαι και τους καμαρώνω.

Δεν έχω πάει στους τάφους των Βενιζέλων, αλλά έχω αφήσει τη σκυλίτσα μου να χέσει τον τάφο της Φρειδερίκης, άρα υπερέχω κατά πολύ.

Σχόλιο της τραβεσί Πάολα

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.