Στους 11 φτάνουν οι νεκροί στην υπόθεση του Noor 1 καθώς ακόμα ένας μάρτυρας, ο Γιώργος Αντωνάτος, μεσεγγυούχος, φύλακας του νακρόπλοιου στον κόλπο της Ελευσίνας, άφησε την περασμένη εβδομάδα την τελευταία του πνοή, από «παθολογικά αίτια», σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι καταγγελίες του Γιώργου Αντωνάτου που είχε βρει και παραδώσει στις αρχές το δορυφορικό τηλέφωνο και σημειώσεις του πλοιάρχου του Noor1, όπως και αυτές του μάρτυρα Βασίλη Γεωργιάδη που είχε βρεθεί νεκρός εννέα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε στο Ντουμπάι, είχαν προκαλέσει την παρέμβαση της τέως προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Μαραγκάκη η οποία διαβίβασε τον Νοέμβριο του 2021 στον Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ελευθέριο Καλτάκη σχετικά ρεπορτάζ, προκειμένου να διερευνηθούν στο πλαίσιο της συμπληρωματικής ανάκρισης για την υπόθεση.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open πριν περίπου έναν χρόνο, ο Γιώργος Αντωνάτος είχε καταγγείλει πως κάποια από τα στοιχεία που προσκόμισε, είχαν «κάνει φτερά», ενώ είχε εκφράσει φόβους ακόμη και για τη ζωή του.
Πηγή: kosmodromio.gr
Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.