“Θα μπουν δύο αθώοι φυλακή”! Αρνείται τις κατηγορίες ο 40χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση της δολοφονίας Καραιβάζ

1 Μαΐου 2023

«Οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή με οικογένειες. Εγώ θα αποδείξω, δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα, σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου να τη διαβάσει όλος ο κόσμος. Γελάω δυστυχώς. Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω Ανακριτή και Εισαγγελέα ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν έξω» ο ένας από τους δύο άνδρες οι οποίοι έχουν συλληφθεί για εμπλοκή στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργος Καραϊβάζ, μιλώντας στον Alpha.

Από την άλλη η σύντροφος του ενός εκ των δύο συλληφθέντων μίλησε, επίσης, στη Ρένα Κουβελιώτη και την κάμερα του Alpha. «Είναι αθώοι… Μας έμπλεξαν με το βαν… δουλεύουμε σε όλη την Αττική… …έπεσαν από τα σύννεφα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: thefaq.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.