Η εμπλοκή της παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative κατά της Ρωσίας στην Ευρώπη

Το ακόλουθο μεταφρασμένο έγγραφο με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2015 περιλαμβάνεται στις διαρροές που έγιναν από τα τέλη του 2018, σχετικά με την ανατρεπτική δράση του βρετανικού παρακρατικού κυκλώματος Integrity Initiative (II). Το II με πρόσχημα την «ρωσική προπαγάνδα», έστησε ανατρεπτικό και προπαγανδιστικό δίκτυο σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα για να ευθυγραμμίσει κυβερνήσεις και κοινωνίες με την πολιτική αγγλοαμερικανικών συμφερόντων κατά της Ρωσίας. Το συγκεκριμένο κείμενο το έγραψε ο Victor Madeira, μέλος του Integrity Initiative, senior fellow του Institute of Statecraft (το οποίο δημιούργησε την “πρωτοβουλία” Integrity Initiative και έλαβε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια λίρες από το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας για να προωθήσει τα παρακάτω). Την περίοδο που συνέταξε το συγκεκριμένο έγγραφο πιθανότατα εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο του Buckingham με ειδίκευση στην Βρετανική κατασκοπεία κατά την περίοδο του μεσοπολέμου. Παραθέτει συνοπτικά τους δυνητικούς τομείς επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία και σε άτομα και φορείς σχετιζόμενα με Ρωσία. Φαινομενικά αποτελούν ενέργειες κατά της Ρωσίας λόγω του “ουκρανικού” αλλά όταν κάποιος το δει αναλυτικά, φαίνεται ότι πηγαίνουν μέχρι και σε σχέδια για ανατροπή του Πούτιν.
Διαβάστε τη συνέχεια στο akkelparty.blogspot.com

Περίεργο δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Times» για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

19 Αυγούστου 2022
Ενα περίεργο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «New York Times» αναδεικνύει τη σημασία που έχει αποκτήσει για την πλευρά των ΗΠΑ η Αλεξανδρούπολη, αλλά και τα επιχειρηματικά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Στις γεωπολιτικές ανακατατάξεις που συντελούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.
Το εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας, αφού αναφέρεται στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ μεταφέρουν συνεχώς αυξανόμενο πολεμικό υλικό μέσω της Αλεξανδρούπολης, εστιάζει και στους επιχειρηματικούς ομίλους, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την εκμετάλλευση του ακριτικού λιμανιού.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.newsbreak.gr

Op. HMG Trojan Horse: From Integrity Initiative To Covert Ops Around The Globe. Part 1: Taming Syria I

By Matthew Doer
Greetings! We are Anonymous.
Citizens of the United Kingdom! This message is for you. Back in 2018 we exposed Integrity Initiative, a criminal network of influencers working across entire Europe under the guidance from the Foreign and Commonwealth Office. Yet, Her Majesty’s Government failed to draw any conclusions. Law-abiding British taxpayers continue to sponsor dozens of military crimes committed all over the world and veiled by the government’s lies. Today we release the result of teamwork of the Anonymous legion from all corners of the world. We have all got united in an effort to show that the FCO and HMG special services are not simply rats’ nests but truly criminal organisations while the government officials who sanction their work are accomplices.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.defenddemocracy.press

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.