Πυροβόλησαν την τετράχρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ

Το κοριτσάκι που τραυματίστηκε ενώ κοιμόταν στο σπίτι του, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε πνεύμονα, συκώτι και τρία πλευρά.

5 Ιανουαρίου 2021

Πυροβολήθηκε το Σάββατο ενώ κοιμόταν στο διαμέρισμά της στο Χιούστον του Τέξας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η τετράχρονη ανιψιά του δολοφονηθέντος Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, Αριάνα Ντιλέιν Φλόιντ.

Το κοριτσάκι φαίνεται πως ήταν το μόνο που τραυματίστηκε σοβαρά από το άτομο ή τα άτομα που έριξαν «βροχή» σφαιρών στο διαμέρισμα λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Υπέστη τραύματα σε πνεύμονα, συκώτι και πλευρά!

Η  τετράχρονη Αριάνα μεταφέρθηκε από τους γονείς αμέσως σε παιδιατρικό νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, έπειτα από επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Αξίζει δε να επισημανθεί πως οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι τέσσερις ώρες μετά την αιματηρή επίθεση…

Οι αστυνομικές αρχές του Χιούστον, σε ανακοίνωσή τους, δηλώνουν άγνοια αν η επίθεση έγινε από έναν δράστη ή περισσότερους. Άγνοια δήλωσαν και για τα κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

Πηγή: kosmodromio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.