Ανοιχτή συζήτηση – ημέρα δράσης, με θέμα το έγκλημα στα Τέμπη και τον αγώνα για δικαιοσύνη διοργανώνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Τέχνης του δήμου Κοζάνης, η Ομάδα Συμπαράστασης Κοζάνης για το Έγκλημα στα Τέμπη.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: Μαρία Καρυστιανού, Πάνος Ρούτσι, Ρούλα Τζοβάρα

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:
«Το έγκλημα στα Τέμπη συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία και έφερε στο προσκήνιο μια μεγάλη συλλογική διεκδίκηση για διαφάνεια, λογοδοσία και δικαιοσύνη. Η προσπάθεια των συγγενών των θυμάτων να αναδειχθούν τα πραγματικά αίτια και οι ευθύνες, ενεργοποίησε ένα ευρύ κύμα κοινωνικής συμπαράστασης και κινητοποίησης.
Η Κοζάνη συμμετείχε ενεργά στις πανελλαδικές δράσεις, με σημαντική συμμετοχή πολιτών και νεολαίας στις συγκεντρώσεις και πορείες.
Με πρωτοβουλία τεσσάρων συλλογικοτήτων της πόλης:
Κοινόν των Κοζανιτών,
Ενέργεια – Περιβάλλον SOS Δυτικής Μακεδονίας,
ΑΡΣΙΣ Κοζάνης,
Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κοζάνης,
δημιουργήθηκε η Ομάδα Συμπαράστασης Κοζάνης για το Έγκλημα στα Τέμπη, με στόχο την υποστήριξη του αγώνα των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, η οποία αναλαμβάνει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε συνεργασία με κάθε συλλογικότητα, σωματείο ή φορέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής που επιθυμεί να συμμετέχει.
Πληροφορίες: 6981133937 | 6976338328
Email: omada.tempi.koz@gmail.com»
Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.






