Ο θρίαμβος των τοπικών ΜΜΕ και των social media

Πώς αλλιώς θα μαθαίναμε τα γεγονότα στη Χίο και τη Λέσβο;

27 Φεβρουαρίου 2020

Δεν είναι μόνο η άμεση ενημέρωση που μας προσέφεραν από τα δύο νησιά τις τελευταίες ημέρες, είναι και η αποκαλυπτική ενημέρωση. Τα τοπικά ΜΜΕ (Αλήθεια, Πολίτης, www.Astraparis.gr, Στο Νησί κ.ά.) αλλά και τα social media ξεσκέπασαν την κτηνωδία των ΜΑΤ και αποκάλυψαν την αλήθεια που έκρυβαν η κυβέρνηση και τα μεγάλα, αθηναϊκά, ΜΜΕ.

Οσο για τη δημόσια ΕΡΤ, όπως ξέρετε, έχει προχωρήσει σε λογοκρισία των ανταποκριτών της εδώ και μέρες…

Ελεγε παράδειγμα ο Στέλιος Πέτσας και ο ΣΚΑΪ πως ολοκληρώθηκαν οι χωματουργικές εργασίες στις κλειστές δομές και δεν υπήρχε αναδίπλωση της κυβέρνησης και την ίδια ώρα ανέβαζαν φωτογραφίες οι ντόπιοι στα social media και βλέπαμε αγελάδες να βόσκουν στις εκτάσεις εκείνες.

Αλλά το έγραψε και Στο Νησί: «Το άσπρο – μαύρο προσπαθεί να κάνει η Κυβέρνηση αναφορικά με τις εργασίες στην επιταγμένη έκταση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε πως η πρώτη φάση των εργασιών ολοκληρώθηκε, αλλά στου Καβακλή το μόνο που… δουλεύει είναι μια φωτιά, την οποία έχουν ανάψει οι κάτοικοι της περιοχής, που ανακατέλαβαν χθες την Καράβα και το Διαβολόρεμα. Παρότι τα γκρεϊντερ του Στρατού έφτασαν στο σημείο από τα ξημερώματα της Τρίτης, καμιά απολύτως εργασία δεν πραγματοποιήθηκε».

Διαβάστε τη συνέχεια στο  https://www.e-tetradio.gr/Article/21745/o-thriambos-twn-topikwn-mme-kai-twn-social-media