Βοηθήστε τους Έλληνες που αντιστέκονται

BOHΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεκάδες διεθνείς προσωπικότητες από πολλές χώρες του κόσμου υπογραμμίζουν τη σημασία του αγώνα που δίνουν οι ‘Ελληνες για την εθνική τους κυριαρχία και την αξιοπρέπειά τους, τονίζουν την παγκόσμια σημασία ενός ελληνικού «’Οχι» και καλούν τους πολίτες της Ευρώπης και του κόσμου να βοηθήσουν την Ελλάδα κάνοντας φέτος στη χώρα αυτή τις διακοπές τους.

Την εκστρατεία ξεκίνησε η διεθνής «Πρωτοβουλία των Δελφών» (the.delphi.initiative@gmail.com, The Delphi Initiative – You tube), , για την αναζήτηση εναλλακτικών στον «ευρωφιλελευθερισμό» και την αποτροπή νέου πολέμου στην Ευρώπη. Η «Πρωτοβουλία» συγκροτήθηκε πριν από δεκαπέντε μέρες στους Δελφούς, στη διάρκεια μεγάλου διεθνούς συνεδρίου, με συμμετοχή πολλών διακεκριμένων διανοουμένων και προσωπικοτήτων από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μερικές ώρες μόνο μετά την κοινοποίησή της, η έκκληση των Δελφών συγκεντρώνει ήδη δεκάδες υπογραφές. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε τον πρώην διευθυντή της Μοντ Ντιπλοματίκ, ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Μπερνάρ Κασσέν από τη Γαλλία, το στέλεχος της ATTAC Στέφαν Σίρλε και τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Wielfried Kreisel από τη Γερμανία, τον βραβευμένο με το εναλλακτικό Βραβείο Νόμπελ (Right Livelihood Award), διευθυντή της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής, επίτιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Ιατρικής Ακαδημίας της Μόσχας, καθηγητή στην Ιατρική Ακαδημία του Κιέβου Γιώργο Βυθούλκα και το δημοσιογράφο και συγγραφέα Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο από την Ελλάδα, το πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, οικονομικό και γεωπολιτικό αναλυτή Peter Koenig από την Ελβετία, τον πρώην Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Δρ. Paul Craig Roberts, τον πρώην ευρωβουλευτή Ινάκι Ιραζαμπαλμπέιτα από τη χώρα των Βάσκων, τον παρουσιαστή του πρώτου προγράμματος της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης Κονσταντίν Σιόμιν από τη Ρωσία και πολλούς άλλους. Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται. Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής

«Έκκληση προς τους πολίτες Του Κόσμου και της Ευρώπης

Βοηθείστε την Ελλάδα να αντισταθεί στον στραγγαλισμό και στην ασφυξία από την Ολιγαρχία των Τραπεζών, που ενορχηστρώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αυτή η μη εκλεγμένη υπερδύναμη των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον διεξάγει έναν οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της Γουόλ Στριτ και των προεκτάσεών της, των Ευρωπαϊκών Μέγα – Τραπεζών.

Η Ελλάδα παλεύει να κατακτήσει την εθνική της κυριαρχία, την οικονομική της αυτονομία και την αξιοπρέπειά της. Αυτός ο αγώνας είναι ένας αγώνας για ολόκληρη την Ευρώπη και για τους λαούς όλου του κόσμου, που θέλουν να παραμείνουν ελεύθεροι από την υποδούλωση της παγκοσμιοποίησης. Ένα ελληνικό Όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής στις 5 Ιουλίου του 2015 είναι ένα πρώτο βήμα για την απελευθέρωση από τα δεσμά της καταπίεσης.
Δώστε στην Ελλάδα μια οικονομική ώθηση, περνώντας τις διακοπές σας στη φιλική και όμορφη Ελλάδα!»