Χρειαζόμαστε πατριώτες, όχι Μνημονιακούς Ευρωβουλευτές

“Οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικότερες από όσο θέλουν να πιστεύουμε. Δεν θάταν καθόλου αξιοπρεπές να στείλουμε ως εκπροσώπους μας στο Ευρωκοινοβούλιο, ανθρώπους και κόμματα που στηρίζουν και εφαρμόζουν τις εγκληματικές πολιτικές της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των υπολοίπων κατά της Ελλάδας, είτε «νέο-μνημονιακούς», είτε «παλαιο-μνημονιακούς», είτε το κάνουμε άμεσα, ψηφίζοντας ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, είτε έμμεσα, απέχοντας από τις εκλογές.

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Γιώργος Βλαζάκης

Ακούστε τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων:

Αν μόνο τέτοιους στείλουμε στην Ευρωβουλή, οι Πιστωτές θα εισπράξουν τον θρίαμβο που θα τους προσφέρουμε στο πιάτο, για να στραγγαλίσουν ακόμα πιο άνετα αύριο την όποια ελληνική κυβέρνηση», τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Δημοσιογράφος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής,  Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

Στη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Κωνσταντακόπουλος, άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, διέψευσε τις προσδοκίες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Χρειαζόμαστε πατριώτες, όχι Μνημονιακούς Ευρωβουλευτές. Χρειαζόμαστε εκπροσώπους που να μην αφήνουν ούτε μέρα σε χλωρό κλαρί τους Πιστωτές, να καταγγέλλουν και να εμποδίζουν, όσο και όπως μπορούν, ένα Μνημόνιο από το οποίο ποτέ δεν φύγαμε και του οποίου όροι και πολιτικές ισχύουν επί δεκαετίες. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν. Από την Αλήθεια και από την Αξιοπρέπεια.

Οσο καταστροφικό είναι να καθορίζουν την οικονομική πολιτική μας Γερμανία, ΕΕ και ΔΝΤ, το ίδιο και περισσότερο επικίνδυνο είναι να καθορίζουν  εξωτερική-αμυντική πολιτική, ελέγχοντας τούς πιο κρίσιμους τομείς κυβέρνησης-κράτους, ο Πάιατ, η Αμερική και οι σύμμαχοί της, κατέληξε ο κ. Κωνσταντακόπουλος.