Επιθέσεις στα Δημοκρατικά Δικαιώματα και τις Ελευθερίες

Συνέντευξη τύπου της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – RESTART

Τρίτη στις 02.04.2019 – 12:00 – ΕΣΗΕΑ – Ακαδημίας 20 – 3ος όρ. – Αθήνα

              Νομικές ενέργειες κατά των συλλήψεων για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών

 Μας θέλουν φιμωμένους σκλάβους

Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου, αναφορικά με την «προληπτική» σύλληψη του Π. Μαντά, στελέχους της ΛΑ.Ε. (πρώην μέλους της γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) και του Γ. Σπαθόπουλου, στελέχους της ΛΑ.Ε. και του ΔΗ.Κ.ΚΙ., στην πλατεία Συντάγματος στις 24.03.2019, καθώς και άλλες συλλήψεις (Τρίκαλα, Καλλιθέα κ.ά.) και άλλες πολύ ανησυχητικές επιθέσεις, στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες, οι οποίες σημειώνονται κατά το τελευταίο διάστημα.

Στην συνέντευξη τύπου θα μιλήσουν οι Δημ. Κωνσταντακόπουλος δημοσιογράφος και από τη νομική ομάδα της Επανεκκίνησης – Restart, οι δικηγόροι Δημ. Σπάθας, Σαρ. Θεοδωρόπουλος, Άρης Κωνσταντάκης και Γαβρ. Πελεκίδης, οι οποίοι θα αναφερθούν και στις νομικές ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα πάρει το Restart για το μείζον αυτό θέμα.

Επειδή οι συλληφθέντες (προσαχθέντες) οδηγήθηκαν στο γνωστό για την δράση του τμήμα «Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος», πράγμα που σημαίνει ότι η υπόθεση αφορά άμεσα τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών, σας παρακαλούμε για την παρουσία σας και την δημοσιότητα του θέματος, ώστε να βοηθήσετε στην ανάδειξη του όλου ζητήματος.