Σοκαριστικό βίντεο με Ισραηλινούς στρατιώτες που ξεγυμνώνουν και χτυπούν Παλαιστίνιους

15 Μαΐου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί νέο βίντεο που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα Χ από το λογαριασμό του πολιτικού αναλυτή, Άντζελο Τζουλιάνο, με Ισραηλινούς στρατιώτες που συμπεριφέρονται σε Παλαιστίνιους αιχμαλώτους σαν ζώα!

Σε ένα από τα σοκαριστικά βίντεο με πρωταγωνιστές Ισραηλινούς στρατιώτες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, καταγράφεται σε βίντεο (που προφανώς γυρνούν οι ίδιοι!) η ταπείνωση και ο πόνος που προκαλούν σε μία ομάδα νεαρών Παλαιστινίων αιχμαλώτων.

Οι νεαροί Παλαιστίνιοι είναι δεμένοι χειροπόδαρα, με κλειστά μάτια, και τους χτυπούν βάναυσα ή τους ξεγυμνώνουν και τους σέρνουν στο έδαφος για τα «περαιτέρω».

 

 

Το βίντεο είναι καταγράφει την βαρβαρότητα και την ασύλληπτη ξεδιαντροπιά Ισραηλινών στρατιωτών που διαπράττουν καραμπινάτα εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας πιθανώς με την ενθάρρυνση μέρος της «πυραμίδας»  ηγεσίας του στρατού.

Το συγκλονιστικό βίντεο συνιστά ακόμη μία ένδειξη της απροκάλυπτης παραβίαση διεθνών συνθηκών για το δίκαιο του πολέμου από την υποτιθέμενη «μοναδική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή» με την θερμή, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, στήριξη των ΗΠΑ.

Πηγή: kosmodromio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις  θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.