Και γελοίοι και επικίνδυνοι ! Ψηφίζουμε τους ομόφυλους λόγω ΝΑΤΟ!

Καϊρίδης: Γεωπολιτικοί λόγοι επιβάλλουν τη ψήφιση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών

15 Φεβρουαρίου 2024

Συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καϊρίδη αναφορικά με τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιλώντας στον Σκάι, προέβαλε το επιχείρημα πως ενέχονται γεωπολιτικοί λόγοι για τη ψήφιση του νομοσχεδίου.

«Βεβαίως, διότι η Ρωσία έχει βγει ανοιχτά», πρόλαβε να πει πριν ο παρουσιαστής τον διακόψει προσωρινά εκφράζοντας απορία.

«Ακόμα και αυτό έχει τη σημασία του μέσα στον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό της Δύσης από τη μια, που δέχεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και είναι μια ανοιχτή φιλελεύθερη κοινωνία και μιας Ρωσίας η οποία έχει μετά φανατισμού πολεμήσει αυτά τα ζητήματα και μέσω των συστημάτων της, πατριαρχείο Μόσχας για παράδειγμα, σε αντιπαράθεση με μια πιο νεοφιλελεύθερη ανάγνωση της Ορθοδοξίας», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καιρίδης ξεπερνώντας την αρχική δυσφορία για την διακοπή της επιχειρηματολογίας του.

Πηγή:www.alphanews.live

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Διαβάστε επίσης

Και σεξουαλικώς ανήκωμεν εις την Δύσιν!