Ναι Κασσελάκη στη ψήφιση των αμυντικών δαπανών, σημαίνει και «λευκή επιταγή» στους παράλογους εξοπλισμούς;

15 Δεκεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη του στο Kontra Channel ρωτήθηκε από την Αναστασία Γιάμαλη αν ο το κόμμα του θα ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού. Η απάντηση Κασσελάκη άμεση:

Η μη ψήφιση των αμυντικών δαπανών ήταν και όπως φαίνεται παραμένει μία απόδειξη πατριωτισμού,την οποία ζητά η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση. Ο κ.Κασσελάκης φαίνεται ότι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις ίδιες «κατηγορίες» αλλά όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν το να δίδεται «λευκή επιταγή» σε εξοπλισμούς παράλογους, άχρηστους και ταυτόχρονα πανάκριβους δεν αποδεικνύει τον πατριωτισμό κανενός!
Ακόμη και ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας έχει ζητήσει την επανεξέταση των προτεραιοτήτων του εξοπλιστικού καταλόγου που περιλαμβάνει ότι «παλαβομάρα» μπορεί να φανταστεί κανείς.
Συνεπώς μπορεί ο κ. Κασσελάκης να θεωρεί ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες ώστε να σταλεί μήνυμα ενότητας σε αυτό τον τομέα, αλλά θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν έχει πράγματι τη διάθεση ελέγχου των αμυντικών δαπανών. Ουσιαστικού ελέγχου, γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά θέματα που προκαλούν την κοινή λογική. Και το κακό είναι ότι αυτοί που πληρώνουν είναι οι φορολογούμενοι.

Ο κ.Κασσελάκης μίλησε και για την υπόκλιση Γεραπετρίτη στον κ.Ερντογάν.

 

Πηγή: www.militaire.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.