Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο: Εμείς κάνουμε το χρέος μας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Εργατικού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου αναφορικά με τη θέση του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο:

– Στηρίζει πολιτικά και εκλογικά τους συνδυασμούς της αριστεράς που πέρασαν στο δεύτερο γύρο και δίνει μαζί τους τη μάχη ενάντια στα μέτωπα της νεοφιλελεύθερης αντίδρασης, του παρασιτισμού και των πολιτικών της παραγώγων.

– Δίνει θετική ψήφο, ανεξάρτητα και πέρα από ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές χωρίς αυταπάτες στους προοδευτικούς, δημοκρατικούς συνδυασμούς που έχουν αναφορά την εργασία, την κοινωνική αλληλεγγύη, το κοινωνικό κράτος απέναντι στους συνδυασμούς της δεξιάς νεοφιλελεύθερης αντίδρασης.

Αυτό με παραδείγματα σημαίνει ψήφο στο Χαλάνδρι στο Σίμο Ρούσσο, στη Πάτρα στο Κ. Πελετίδη στη Θεσσαλία και στην Αθήνα στους αντίπαλους του Αγοραστού της λάσπης και της αρπαχτής και του Μπακογιάννη γόνου της γνωστής οικογένειας για να μπει φρένο στην παντοκρατορία των εκλεκτών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δίνουμε αυτή τη μάχη ουσιαστικά κόντρα και στην ηγεσία του ΚΚΕ που η στρατηγική ενός δήθεν ιδεολογικού απομονωτισμού με το άκυρο λευκό είναι το αποτελεσματικότερο εργαλείο στα χέρια του εξουσιαστικού μπλοκ και της ολιγαρχίας για να αχρηστεύει τις πολιτικές δυνατότητες ενός αγωνιστικού, μαχητικού, αριστερού, προοδευτικού, δημοκρατικού μετώπου απέναντι  στην δεξιά, την ακροδεξιά και το κοινωνικό εκφασισμό.

Εμείς κάνουμε το χρέος μας ειδικά για την Πάτρα, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι, γιατί μας χωρίζει και αίμα. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την απομόνωση και την ήττα του φασισμού, του μαφιόζικου μαυραγοριτισμού, της δεξιάς νεοφιλελεύθερης αντίδρασης του Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα.

11/10/23 Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο

Πηγή: www.kamini.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Διαβάστε επίσης

Ξανά υπέρ Μητσοτάκη το ΚΚΕ