Καταγγελία για απάτη Κασσελάκη με τις δύο από τις υπογραφές της υποψηφιότητάς του

3 Σεπτεμβρίου 2023

τις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του διάδοχου του Αλέξη Τσίπρα στρέφεται το ενδιαφέρον στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έπειτα από το χθεσινό συνέδριο κατά το οποίο εγκρίθηκαν, όπως αναμενόταν, οι πέντε υποψηφιότητες.

Η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς, ο Στέφανος Τζουμάκας και ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκαν στα 2.600 άτομα, που παρακολούθησαν διά ζώσης και διαδικτυακά τις ομιλίες τους δίνοντας ο  καθένας το δικό του στίγμα για την επόμενη μέρα του κόμματος.

Η πρόεδρος του συνεδρίου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ενημέρωσε για δύο διορθώσεις που υπήρξαν αναφορικά με τη λίστα των 30 υπογραφών που κατέθεσε ο τελευταίος. Συγκεκριμένα, στη θέση της Κλειώς Αγγουράκη υπογράφει ο Γιάννης Βουλγαράκης και στη θέση της Γεωργίας Ρανέλα, η Άννα Κωνσταντινίδου.

Ο Τάκης Κατσαρός σε ανάρτησή του κατήγγειλε πως επρόκειτο για πλαστογραφία στηλιτεύοντας παράλληλα το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε. «Δείχνεις τι τρύπιος παράς είσαι. Αλλά, δεν φταις μόνο εσύ, αλλά κι αυτοί που ανέχτηκαν την απάτη σου και εφηύραν τρόπο να αντικαταστήσουν με “αυθεντικά” τα πλαστά νομίσματα στη “δεσμίδα” σου. Κι αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο» έγραψε για να προσθέσει τα εξής:

«Ποια μπορούσε να είναι η τιμωρία σου; Όχι ο αποκλεισμός σου, όχι. Αυτό στη μεταδημοκρατία που ζούμε έως και δώρο θα ήταν για τύπους σαν κι εσένα. Γιατί, θα ξεκούμπωνες τη λιλά γραβατούλα σου, θα τραβούσες το βιντεάκι σου  και θα μίλαγες για πολιτικό αποκλεισμό. Τιμωρία θα ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός σου, είτε ζητώντας σου να ανέβεις στο βήμα και να ζητήσεις συγνώμη είτε με μια δήλωση αποδοκιμασίας της πράξης σου από το Προεδρείο του Συνεδρίου».

«”Πάμε  μπροστά (;). Προχωράμε (;)”, διαβεβαιώνουν οι υποψήφιοι. Οι τέσσερις αυθεντικοί και η “κάλπικη λίρα”» καταλήγει ο κ. Κατσαρός.

Πηγή: www.efsyn.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.