Για τη γνησιότητα της εκλογικής διαδικασίας

Εδώ και πολλά χρόνια συζητείται το ζήτημα της γνησιότητας της εκλογικής διαδικασίας, της εταιρείας Singular Logic, ενώ προ λίγων μηνών αποκαλύφθηκε ότι ισραηλινές εταιρείες επενέβησαν σε 33 εκλογές διεθνώς από τις οποίες “κέρδισαν” (δηλαδή επηρέασαν καθοριστικά) το αποτέλεσμα των 28! Το ζήτημα ανεδείχθη διεθνώς από τον Guardian και άλλες μεγάλες εφημερίδας και μετά ξεχάστηκε πλήρως.

Ήδη με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων (και κατασκοπείας, αλλά αυτό δεν αναφέρεται), που θα είχε ρίξει προ πολλού οποιαδήποτε κυβέρνηση σε οποιαδήποτε κάπως κανονική χώρα, έγινε σαφές πόσο η Ελλάδα έχει μπει στον αστερισμό της εκτροπής. Καλό θα ήταν όλες οι μη ολοκληρωτικές δυνάμεις να συνεργασθούν στο συγκεκριμένο θέμα του ελέγχου και του φρεναρίσματος αυτής της εκτροπής.

Επιπλέον, είχαμε και αυτή τη “βιομηχανία” δικαστικών απαγορεύσεων συμμετοχής διαφόρων κομμάτων με διάφορα προσχήματα στις εκλογές.

Πάντως το 2015 ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών του Ρόναλντ Ρίγκαν, Πωλ Κραιγκ Ρόμπερτς, που έτυχε να γνωρίζω, μου έστειλε μέιλ ειδοποιώντας με να προσέχουμε στην Ελλάδα την εταιρεία που κάνει την καταμέτρηση και την εταιρεία της οποίας είναι ιδιοκτήτρια.

Δ.Κ.

Στη συνέχεια δημοσιεύουμε μια σειρά άρθρων και βίντεο που βρήκαμε με μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο για αυτά τα περίεργα και άκρως ανησυχητικά. Πιθανότατα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα και πιο ανησυχητικά.

Ηθικό ζήτημα για την εκλογική διαδικασία – Φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη ο νέος μέτοχος της Singular Logic

10 Μαΐου 2023

Το freedomofpress.gr παρουσιάζει μία σειρά από στοιχεία που δείχνουν ότι η οικογένεια του νέου μετόχου της Singular Logic είχε από παλιά σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, γεγονός που εγείρει –αν μη τι άλλο- ηθικό ζήτημα για την εκλογική διαδικασία.

Πηγή: freedomofpress.gr

18 Μαΐου 2023

Αποχή, όπλο μαζικής νοθείας των εκλογών στα χέρια των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευση-Γ.Ρωμανός

Του Γιώργου Ρωμανού
19 Μαΐου 2023

Τα αδιαμφησβήτητα επίσημα στοιχεία, σχετικά με την διαχρονική Αποχή και τον ρόλο της στην αλλοίωση της λαϊκής βούλησης μας τα παρέχει το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών. Βάσει αυτών, στις Εκλογές του 2019, ψήφησε μόνο το 57,78% των Ελλήνων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, ήτοι 5.769.644. Άρα, το 100%, των εχόντων δικαίωμα ψήφου είναι 9.985.538. Αποχή επέλεξαν 4.215.894 που ενώ είχαν δικαίωμα ψήφου ΔΕΝ το άσκησαν.

Το 2019, η κυβέρνηση της ΝΔ ψηφίστηκε από 2.251.618 πολίτες οι οποίοι αντιστοιχούν μόνο στο 22,5% επί του συνόλου των 9.985.538 ψηφοφόρων. Αντιστοίχως, στις Εκλογές του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 1.926.526 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 19,2%, επί του συνόλου των εχόντων δικαίωμα ψήφου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.militaire.gr

Μήνυση Νικολόπουλου στη Singular Logic και προσφυγή στον Άρειο Πάγο

2 Μαΐου 2023

Αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας Singular Logic, προανήγγειλε με βίντεο που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο facebook ο Νίκος Νικολόπουλος, μετά τον αποκλεισμό του κόμματος του από τις εκλογές της 21ης Μαΐου και το κρασάρισμα της πλατφόρμας.

Παράλληλα, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» προετοιμάζουν προσφυγή στο Τμήμα Προστασίας Κράτους και Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της Αστυνομίας, ενώ θα υποβάλλουν και αίτηση στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να διερευνηθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Singular Logic με τους αρμόδιους υπουργούς και λοιπούς παράγοντες του «συστήματος Μητσοτάκη», ώστε να εξακριβωθεί εάν λειτούργησαν ως εγκληματική οργάνωση, εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, των κοινοβουλευτικών θεσμών και του συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών, περί του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.anoixtoparathyro.gr

H Singular Logic και ο Μεγάλος Αδελφός

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
4 Ιουλίου 2015

Φανταζόμαστε και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση της χώρας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον προσήκοντα, αυστηρό έλεγχο της ιδιωτικής εταιρείας, που, αν δεν κάνουμε λάθος,  δεν είναι καν ελληνικής ιδιοκτησίας, προκειμένου να καταμετρηθεί σωστά και επακριβώς το αποτέλεσμα του αυριανού δημοψηφίσματος.

Δεν έχουμε τίποτα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά γνωρίζουμε, αν μη τι άλλο από τις αποκαλύψεις των Ασάνζ και Σνόουντεν, τις δυνατότητες του “Μεγάλου Αδελφού” που είναι εδώ, ακόμα και εν αγνοία των ίδιων εταιρειών πληροφορικής ή επικοινωνιών  (‘Oπως παντού άλλωστε φαίνεται να είναι και η Goldman Sachs). Δεν έχουν περάσει εξάλλου πολλά χρόνια από το σκάνδαλο παρακολούθησης των επικοινωνιών του Πρωθυπουργού και την “αυτοκτονία” του Τσαλικίδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.konstantakopoulos.gr

Στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ το κλειδί της Ελλάδας

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
11 Ιουλίου 2012

Μια νέα, σοβαρότερη και πιο επικίνδυνη φάση της ελληνικής κρίσης εγκαινίασε το εκλογικό αποτέλεσμα που ανακοίνωσε η Singular Logic το βράδυ της 17ης Ιουνίου και ο σχηματισμός της τρίτης «μνημονιακής» κυβέρνησης, από τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη.

Η λογική της κυβέρνησης μοιάζει να είναι η συνήθης και ελάχιστα ευρωπαϊκή «λογική» των «ευρωπαϊστικών» ελληνικών ελίτ: πάμε στον πολυχρονεμένο αφέντη, του κάνουμε μια βαθιά υπόκλιση και ελπίζουμε στο έλεός του. Είναι ακόμα, καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, προ της συνόδου κορυφής, πρόωρο να αποφανθούμε οριστικά, αν κρίνουμε όμως από τις πρώτες δηλώσεις Σόιμπλε, στο απωθητικό θέαμα του έλληνα ραγιά που προσκυνάει τον σουλτάνο, έχει προστεθεί και η … κλωτσιά του σουλτάνου. Πόσο θα διατηρηθεί μια τέτοια κυβέρνηση;

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.konstantakopoulos.gr