Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ
27 Μαρτίου 2023
Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου. Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55.
Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Σημειώνεται πως ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο ήταν ένα από τα πιο κομβικά πρόσωπα, εκ της θέσης που κατείχε στον Οργανισμό τόσο ως προς τη λειτουργία του ΟΣΕ σε επίπεδο κυκλοφορίας, όσο και στο επίπεδο της διερεύνησης της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Αδενδρο το 2017.
Διαβάστε τη συνέχεια στο slpress.gr
Κι άλλος σταθμάρχης του ΟΣΕ νεκρός σε τροχαίο – Στο Βόλο
27 Μαρτίου 2023
Δυστυχώς φαίνεται ότι ο θάνατος του Κώστα Χρυσάγη από τον ΟΣΕ δεν είναι ο μόνος που συζητιέται με τετράστια ένταση τις τελευταίες ώρες.
Προτού προχωρήσουμε στην σύνταξη της παρούσας είδησης, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε πως, οπωσδήποτε, αυτά που συμβαίνουν πυροδοτούν συζητήσεις για «θεωρίες συνομωσίας» και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρακαλούμε όμως, να μην ξεφύγουν οι τόνοι στην συζήτηση στα σχόλια και στα κοινωνικά δίκτυα και υπενθυμίζουμε έντονα, ότι υπάρχουν οι επίσημες εκδοχές των γεγονότων, με τις οποίες οφείλουμε να συμβαδίσουμε.
Όπως είναι γνωστό, λοιπόν, ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης δεν είναι ο μόνος εμπλεκόμενος με τον ΟΣΕ άνθρωπος που χάνει την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, καθώς στον Βόλο και σε τροχαίο που έλαβε χώρα την Παρασκευή 24 Μαρτίου, σκοτώθηκε ο 69χρονος Κώστας Πρασσάς, ο οποίος ήταν συνταξιούρχος σταθμάρχης του ΟΣΕ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.bikeit.gr
Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.