Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Έξαλλος ο Μπιμπίλας: «Ντροπή σας αγράμματοι»

Για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος με την δημοσιογραφική κάλυψη.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι ρεπόρτερ χαρακτηρίζοντας τα ως «κοτσάνες», ενώ τους ίδιους τους είπε «αγράμματους» κατηγορώντας τους ότι σκοτώνουν την ελληνική γλώσσα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Πόση αγραμματοσύνη έχουν τόσοι πολλοί ρεπόρτερ όλων των καναλιών! Σχολείο δεν πήγαν; Το τι κοτσάνες πετάνε κατά τις περιγραφές τους στην κηδεία του έκπτωτου πρώην βασιλιά. Ακούσαμε την “βασιλομήτωρ” αντί βασιλομήτορα… το τι του “εκλιπων” αντί εκλιπόντος.. Ντροπή σας αγράμματοι να σκοτώνετε την ωραία γλώσσα μας.! Ανοίξτε Βιβλία να μάθετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ — θυμωμένος.», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: www.newsbomb.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.