Σιγή από το Μαξίμου για το κύκλωμα υποκλοπών!

28 Ιουνίου 2022
Σεισμό προκαλούν οι αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τις υποκλοπές εις βάρος 17 βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου, δικηγόρων, ιδιωτών και της ίδιας της εφημερίδας μας για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».
Η «δημοκρατία», με το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, έφερε στο φως το γιγάντιο διεθνές κύκλωμα υποκλοπών, που δρούσε από το Ισραήλ μέχρι την Ελλάδα, τη Βρετανία και την Αμερική, με το FBI να έχει στα χέρια του πολύ συγκεκριμένα στοιχεία γι’ αυτούς τους κοριούς.
Μάλιστα, μέρος των στοιχείων έχει κατατεθεί από τον περασμένο Ιανουάριο και τον Μάιο στον Αρειο Πάγο, στο πλαίσιο της ανάκρισης των υποθέσεων της Novartis και βεβαίως του Σάμπυ Μιωνή, του πρωταγωνιστή της υπόθεσης της «λίστας Λαγκάρντ». Τα στοιχεία που διαθέτει ο Αρειος Πάγος φαίνεται πως «δένουν» την υπόθεση, τουλάχιστον για την περίοδο από το καλοκαίρι του 2015 έως το φθινόπωρο του 2016, που συμπίπτει -όλως τυχαίως- με την εποχή της δικασίμου στο Εφετείο του Λονδίνου σε υπόθεση μεταξύ της «δημοκρατίας» και του Σάμπυ Μιωνή.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.dimokratia.gr

Κοριοί σε 17 Έλληνες βουλευτές, ιδιώτες και στη δημοκρατία

27 Ιουνίου 2022

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη διάπραξη υποκλοπών («χάκινγκ») σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) και, πιθανώς, στα τηλέφωνα τουλάχιστον 17 Ελλήνων βουλευτών, πέντε δικηγόρων στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο (μεταξύ αυτών και ένας Βρετανός συνταξιούχος δικαστικός), στελεχών της «δημοκρατίας» και πλήθους συγγενών τους και άλλων ιδιωτών βρίσκονται στα χέρια του FBI των ΗΠΑ!
Μέρος των στοιχείων έχει ήδη κατατεθεί, από τον Ιανουάριο και τον Μάιο του τρέχοντος έτους, στον Αρειο Πάγο, στο πλαίσιο της ανάκρισης των υποθέσεων της Novartis και του πρωταγωνιστή της «λίστας Λαγκάρντ» Σάμπυ Μιωνή. Ο Μιωνής διαχειριζόταν 1,2 δισεκατομμύρια (που αντιπροσώπευαν περίπου το 55% των συνολικών ποσών στη λίστα) και -μέσω συνεργατών του- επιδιώκει, από το 2016 έως σήμερα, την εξαγορά της κρατικής ΛΑΡΚΟ.
Ο «επικεφαλής» φυσικός αυτουργός των υποκλοπών συνελήφθη από το FBI τον Σεπτέμβριο του 2019 για συνωμοσία κατά του αμερικανικού δημοσίου και σωρεία ηλεκτρονικών εγκλημάτων κατά φυσικών και νομικών προσώπων στις ΗΠΑ και διεθνώς. Πρόκειται για τον Ισραηλινό ντετέκτιβ (και απότακτο αστυνομικό) Αβιραμ Αζάρι, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από το 2019 και ομολόγησε την ενοχή του φέτος, στις 20 Απριλίου, στο δικαστήριο της Νότιας Περιοχής της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.dimokratia.gr