«Πράκτορας Ρωσίας»ο Π.Λαφαζάνης!-Ελεεινή επίθεση «εμπειρογνώμονα ευρωπαϊκού κοινοβουλίου»(!)-Θυμίζει μαύρες εποχές!

14 Ιουνίου 2022

Σε ένα άκρως προβοκατόρικο ρόλο μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του 9,84, στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη και αντιεδολογικά αμέσως μετά την συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη στο ίδιο ραδιόφωνο, απόντος του τελευταίου (βλ.video παρακάτω), κάποιος Κώστας Πικραμένος, με την ιδιότητα του «εμπειρογνώμονα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα Τουρκίας και Υπηρεσιών Πληροφοριών» (!), εξαπολύει, χωρίς αντίλογο, μια βρώμικη συκοφαντική επίθεση κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία παραπέμπει σε άλλες βαθιά σκοτεινές εποχές της ελληνικής ιστορίας, την οποία επίθεση συνοδεύει με άθλιες επικίνδυνες απειλές ακόμα και για την υπόσταση του και εκκλήσεις στους εισαγγελείς για την ποινική δίωξή του!!!

Ο «εμπειρογνώμονας του ευρωκοινοβουλίου» κατηγορεί σε αυτή τη συνέντευξή του αθλιέστατα, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ως δήθεν πράκτορα της Μόσχας και δήθεν “χρηματοδοτούμενο” από την τελευταία, ανυπόστατες συκοφαντίες που θυμίζουν τα πιο σκοτεινά μετεμφυλιακά χρόνια και άκρως ανώμαλες εποχές διώξεων στην Ελλάδα.

Είναι τραγικό ότι δεν υπάρχουν επίσημες αντιδράσεις από πλευράς κυβέρνησης, κομμάτων και μέσων ενημέρωσης για αυτές τις νέες πρακτικές, οι οποίες κατευθύνονται από τα συστημικά κέντρα, και οι οποίες οδηγούν στο τέλος της ήδη ανάπηρης έως ανύπαρκτης δημοκρατίας της χώρας μας.

Πέραν τούτου, ο «εμπειρογνώμονας του ευρωκοινοβουλίου» απευθύνει βαρύτατες κατηγορίες για χρηματοδότηση από τη Ρωσία πολιτικών κομμάτων της άκρας αριστεράς και της άκρας αριστεράς στην Ευρώπη, ενώ κατηγορεί ευθέως τη Ρωσική πρεσβεία για τον δήθεν απαράδεκτο ρόλο της στην Ελλάδα, ως κέντρο κατασκοπίας στη χώρα.

Το επόμενο βήμα σε αυτή τη χώρα είναι η… άβυσσος!

Θαυμάστε τους!

Στη συνέχεια παραθέτουμε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στον 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, για την οποία ο Κ. Πικραμένος εξαπέλυσε την άθλια επίθεση του.

Πηγή: iskra.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.