Με το γνωστό σύνθημα, ρωσικές σημαίες και «Ελλάδα, Ρωσία, Ορθοδοξία» υποδέχτηκαν τον Κ.Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός Kυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για το προσυνέδριο της ΝΔ και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν στην τυχοδιωκτική εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, φωνάζοντας «Ελλάδα, Ρωσία, Ορθοδοξία» κρατώντας και ρωσικές σημαίες.

Όπως φαίνεται στα βίντεο οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί επιφύλασσαν μια «θερμή» υποδοχή στον Πρωθυπουργό, φωνάζοντας μεταξύ άλλων και το γνωστό σύνθημα.

Σύμφωνα με το thessnews.gr με σύνθημα «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία», περίπου 50 άτομα με μηχανές και ΙΧ ξεκίνησαν πορεία από τo εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης «One Salonica», με προορισμό τον Λευκό Πύργo.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές και ρωσικές σημαίες, ενώ είχαν τοποθετήσει αυτοκόλλητα στον αριθμό κυκλοφορίας των οχημάτων που αναγράφουν: «Ελλάς Ρωσία Ορθοδοξία». Να σημειώσουμε ότι παρόμοια συγκέντρωση αναμένεται να γίνει και σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιερού Λόχου:

Το πρωτοφανές πογκρόμ εναντίον κάθε τι ρωσικού και οι προκλητικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας μόνον ζημιά επιφέρουν

– στον Ελληνικό τουρισμό
– στις Ελληνικές εξαγωγές και
– στην Ελληνική οικονομία.

Οι τιμές

– στα καύσιμα,
– στο φυσικό αέριο και
– στα είδη πρώτης ανάγκης

αυξάνουν καθημερινά,  ως συνέπεια του νατοϊκού εμπάργκο στην Ρωσία.

Ταυτόχρονα καταστρέφουν τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τους ομόδοξους ορθόδοξους Ρώσους αδερφούς μας. Η αυτοκινητοπομπή «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία» θα έχει συνθήματα:

«Για την Ειρήνη ! Για τη Ρωσία! Για την Ελλάδα!

ΟΧΙ στα σχέδια της Νέας Τάξης!»

Τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν την καθορισμένη ώρα με τις σημαίες των δύο χωρών της Ρωσίας και της Ελλάδας, χωρίς να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και η δημόσια συγκοινωνία.

Για την αυτοκινητοπομπή «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία» έχει ενημερωθεί η ΓΑΔΘ.

Πηγή: www.pronews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.