Συνολικά 370 χιλιάδες επιβάτες από Ρωσία και Ουκρανια ακυρώνουν την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Πάφου

Συνολικά 370 χιλ. επιβάτες από Ρωσία και Ουκρανια ακυρώνουν την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Πάφου το 2022

Σημαντικός αναμένεται ο αριθμός Ρώσων και Ουκρανών επιβατών οι οποίοι δεν θα πραγματοποιήσουν εντός του 2022 την προγραμματισμένη άφιξή τους, με πτήση στην Πάφο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports.

Συγκεκριμένα, λόγω των εξελίξεων και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φέτος χάνονται συνολικά 370 χιλιάδες επιβάτες από την Ρωσία και την Ουκρανία που αναμενόταν να αφιχθούν μέσω του αεροδρομίου Πάφου.

Σύμφωνα με την Hermes Airports, από τη Ρωσία το 2022 αναμένονταν να αφιχθούν μέσω του Αεροδρομίου Πάφου 330 χιλιάδες επιβάτες, ενώ κατά την περίοδο αυτή, άλλες 40 χιλιάδες επιβάτες αναμενόταν από την Ουκρανία στο ίδιο αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες αυτοί είχαν προγραμματίσει την άφιξή τους εντός του τρέχοντος έτους, ωστόσο η άφιξη τους στο αεροδρόμιο Πάφου ακυρώνεται.

Πηγή: KYΠΕ / cyprustimes.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.