Όλα στο Ισραήλ. Δεν μας φτάνουν οι άλλοι νταβατζήδες

Στο Ισραήλ ο Αρχηγός ΓΕΕΦ στρατηγός Ζερβάκης για το Iron Dome – Συνομιλίες με τον Αρχηγό Ισραηλινών Ένοπλων Δυνάμεων και περιοδεία.

9 Μαρτίου 2022

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης μετά από πρόκληση του Αρχηγού των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, Αβίβ Κοχάβι.

Ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης έγινε δεκτός στο αρχηγείο των IDF στο Τελ Αβίβ και μετά την επιθεώρηση στρατιωτικού αγήματος οι δύο Αρχηγοί παρακάθησαν σε συνομιλίες.

Ζερβάκης και Κοχάβι συζήτησαν για τις προσκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου καθώς και για τις ευκαιρίες επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών.

Ο στρατηγός Ζερβάκης στο Ισραήλ για το Iron Dome

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής Jerusalem Post κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης θα περιοδεύσει στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου και θα επισκεφθεί μονάδα αντιαεροπορικής άμυνας γνωστή ως Iron Dome.

Το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome θεωρείται από τα καλύτερα παγκοσμίως.

Πηγή:armyvoice.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.