Κίνηση ανθρωπιάς: Δωρεάν φαγητό από καντίνα στη Θεσσαλονίκη, τις γιορτές, σε όσους το χρειάζονται

15 Δεκεμβρίου 2021

Δωρεάν φαγητό και αναψυκτικό, για την περίοδο των γιορτών, αποφάσισε να μοιράσει ένας ιδιοκτήτης καντίνας στη Θεσσαλονίκη, σε όσους έχουν ανάγκη, σε μία κίνηση ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα, από την προσεχή Παρασκευή και για όλη τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, καντίνα στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου να μοιράσει ένα ζεστό πιάτο φαγητό και λίγη συντροφιά σε όσους έχουν ανάγκη και να νιώσουν το νόημα των Χριστουγέννων.

Όπως υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της καντίνας, Στέφανος Σαράτσης, με ανάρτησή του στο facebook, μαζί με το φαγητό θα δίνεται αναψυκτικό και νερό σε όλους.

Η ανάρτηση του Στέφανου Σαράτση στο Facebook για το δωρεάν φαγητό

«Από την Παρασκευή 17/12/2021 και όλο το διάστημα των γιορτών, μια τέτοια ΚΑΝΤΙΝΑ θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία της πόλης,έτσι ώστε όσοι χρειάζονται ένα ζεστό πιάτο φαγητό και λίγη συντροφιά, να μπορούν να νιώσουν το νόημα των Χριστουγέννων παρέα μαζί μας.

Θα παρέχουμε δωρεάν φαγητό αναψυκτικό και νερό σε όλους.

Ακόμα και φίλοι που θα βρεθούν κοντά, είναι καλεσμένοι μας, έτσι ώστε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα πέρναγαν τις γιορτές μόνοι.

Τα σημεία που θα βρίσκεται η ΚΑΝΤΙΝΑ μας θα σας τα ανακοινώνουμε κάθε μέρα.

Μείνετε μαζί μας!!!!

ΥΓ. με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος…»

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.