Συμπάθειες για τη Χούντα;

Τιμώρησαν καταδρομέα που πήγε στην πορεία του Πολυτεχνείου! «Κολοκοτρωνίτσι» το ΥΠΕΘΑ!

19 Νοεμβρίου 2021
Η συμμετοχή στρατευσίμων και στρατιωτικών στην πορεία του Πολυτεχνείου ήταν γεγονός αποδεκτό στις ΕΔ εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπήρχαν ποινές και τιμωρίες για όσους συμμετείχαν…Φαίνεται ότι επιστρέφουμε στο μακρινό παρελθόν και για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια έχουμε τιμωρία στρατιώτη που «τόλμησε» να πάει στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στο ΥΠΕΘΑ φαίνεται ότι έχουν …Κολοκοτρωνίτσι και κάποιοι παριστάνουν τον τηλεοπτικό δήμαρχο Πόπωτα που εκλεγόταν με το σύνθημα …«εμπρός πίσω»!
Δήλωση του υπεύθυνου της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τα δικαιώματα των στρατευμένων
Ο Άγγελος Βρεττός, δικηγόρος, υπεύθυνος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τα δικαιώματα των στρατευμένων καταδίκασε με δήλωσή του την ενέργεια της Διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, να τιμωρήσει καταδρομέα, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει, την ενέργεια του ΚΕΕΔ να τιμωρήσει τον καταδρομέα, καταδικαστέα και προκλητική, ενώ ζητά την άμεση ανάκλησή της.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.militaire.gr

Καταγγελία για τιμωρία φαντάρου λόγω συμμετοχής στην πορεία του Πολυτεχνείου

19 Νοεμβρίου 2021
Το Δίκτυο Σπάρτακος κάνει λόγο για «μια ακραία κίνηση αυταρχισμού της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας» από την κυβέρνηση της ΝΔ στη μεγαλειώδη πορεία του Πολυτεχνείου.
Όπως αναφέρει είναι «το ίδιο στρατόπεδο που βράζει στον κορονοιό με τα δεκάδες θετικά κρούσματα εξαιτίας της εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής, εκεί που εκπαιδεύονται οι νέοι ΕΠ.ΟΠ. που θα σταλούν στο Μάλι και στις χώρες του Σαχέλ, να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα της Γαλλίας, για να κλείσουν συμβόλαια οι Έλληνες επιχειρηματίες».
«Είχε ιδιαίτερη σημασία η παρουσία στην πορεία του Πολυτεχνείου συνφαντάρων που ήρθαν να προσθέσουν την δική τους αγωνία και το δικό τους αγωνιστικό παλμό δίπλα στους χιλιάδες αγωνιστές που αμφισβητούν την κυβέρνηση και την αστική πολιτική της, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, το μονόδρομο των νόμων της αγοράς της ΕΕ που μας σκοτώνει στα εργασιακά κάτεργα, μας δολοφονεί με την διαχείριση του Κορονοιού και τη διάλυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, απειλεί να μας θυσιάσει στο βωμό των κερδών τους και των ανταγωνισμών», προσθέτει στην ανακοίνωσή του. «Είτε του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, είτε στην ένταση των αντιθέσεων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ με την Ρωσία και την Κίνα», εξηγεί.
Διαβάστε τη συνέχεια στο thepressproject.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.