Εξ ιδίων τα Βέλη

Αιχμές Ανδριανόπουλου κατά Μητσοτάκη: «Τους υπουργούς του συναντά μέσω τηλεδιασκεψης, ενώ τους… εμπόρους δια ζώσης»

2 Σεπτεμβρίου 2021

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αφήνει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος σχετικά με τις επιλογές που κάνει ο πρωθυπουργός για τους πιο θεωρεί πιο σημαντικούς για να τους συναντήσει διά ζώσης και ποιους από μακριά.

Με αφορμή το tweet του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος γνωστοποίησε πως συνόδεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθούν από κοντά με επιχειρηματίες, ο πρώην υπουργός παρατηρεί πως ο πρωθυπουργός επιλέγει να ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με επιχειρηματίες αλλά προτιμάει τα υπουργικά συμβούλια να διεξάγονται μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Τους υπουργους του συναντα μεσω τηλεδιασκεψης (Υπ Συμβουλιο), ενω τους …εμπορους τους συναντα δια ζωσης!! Αν είναι ετσι κατι δεν καταλαβαινω η κατι δεν παει καθολου καλα…» σχολιάζει στο twitter.

Πηγή: www.documentonews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.