Έξαλλος ο Πορτοσάλτε αναρωτιέται: Πότε πρόλαβε ο Μητσοτάκης και έγινε κάθαρμα;

9 Σεπτεμβρίου 2021

Οργισμένος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος δεν μπορούσε να το χωνέψει πως χθες το πλήθος αποδοκίμαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, αποκαλώντας τον μάλιστα κάθαρμα.

«Πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα;» αναρωτιόταν ξανά και ξανά δίχως να μπορεί να το πιστέψει πως συνέβη κάτι τέτοιο.

«Ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα», φώναζε φανερά εκνευρισμένος με όσους χάλασαν για πολλοστή φορά την εικόνα του «άριστου» Πρωθυπουργού.

«Αν δεν σου αρέσει ο Πρωθυπουργός, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, μην το ψηφίσεις. Το Μητσοτάκης κάθαρμα όμως πες μου πως προκύπτει. Τι ώρα έγινε κάθαρμα;»

Θα μπορούσαν οι λοιποί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο πλατό να εξηγούσαν στον κ. Πορτοσάλτε ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους το πλήθος βροντοφώναζε «Μητσοτάκη Κάθαρμα».

Βέβαια ο κ. Οικονόμου από την πλευρά του, δεν είδε λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια, αλλά « λίγους οργανωμένους και εγκάθετους» όπως ο ίδιος δήλωσε.

Τέλος, έφτασαν στο σημείο να ζητούσουν ακόμα και τα ρέστα από τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι δεν καταδίκασαν τις λαϊκές διαμαρτυρίες μέσω ανακοινώσεων.

Πηγή: www.documentonews.gr