Ρεζιλεύτηκε ο πρύτανης των ΜΑΤ Νίκος Παπαϊωάννου, άλλαξε ιδιότητα για να εμβολιαστεί

14 Μαρτίου 2021

Την σοβαρή καταγγελία της εφημερίδας Documento ότι και ο Νεοδημοκράτης πρύτανης του ΑΠΘ Νικόλαος Παπαϊωάννου – που πρόσφατα έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να εισβάλουν – εμβολιάστηκε εκτός σειράς δηλώνοντας ότι είναι “παθολόγος” ενώ έχει τελειώσει την είναι καθηγητής της Κτηνιατρικής, επιχείρησε να διαψεύσει ο πρώην καταληψίας ως φοιτητής μέλος της ΔΑΠ. Τελικά έγινε ρεζίλι, αφού μέχρι και το όνομα της μητέρας του αρνήθηκε, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ Νικόλαος Παπαϊωάνου υποστήριξε ότι εμβολιάστηκε επειδή συμπεριελήφθη στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είναι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Ιδού πως περιγράφει το ανδραγάθημα του πρύτανη το Documento:

“Όλα καλά έως εδώ. Το ερώτημα καταρχήν είναι για ποιο λόγο στην καρτέλα εμβολιασμού είναι καταχωρημένος ως παθολόγος; Γιατί δηλαδή δεν δήλωσε την πραγματική του ιδιότητα αυτή του καθηγητή Κτηνιατρικής και μέλους της ΔΕΠ;

Γιατί όταν μας κάλεσε ο ίδιος ο Πρύτανης -μετά από μήνυμα που αφήσαμε σε συνεργάτη του- στην ερώτηση μας αν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Νικόλαο Παπαϊωάνου του Γεωργίου που εμβολιάστηκε στις 11 Ιανουαρίου μας απάντησε «όχι» ενώ στην διευκρινιστική ερώτηση μας με σκοπό την ταυτοποίηση των στοιχείων του αν η μητέρας του ονομάζεται Μαρία μας είπε και πάλι «όχι»;

Για ποιο λόγο δηλαδή ο κύριος Πρύτανης σε μια επίσημη συνομιλία του με δημοσιογράφο είπε ψέματα;

Γιατί επιχείρησε να μας πείσει ότι πρόκειται για συνωνυμία;

Για ποιο λόγο δηλαδή ο πρύτανης ήθελε να παραπλανήσει ένα Μέσο Ενημέρωσης και αρνήθηκε ότι ότι το όνομα της μητέρας του είναι Μαρία προκειμένου να μην μπορούμε να κάνουμε ταυτοποίηση;

Την τον εμπόδισε να μας απαντήσει με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί στην σημερινή διάψευση;

Για ποιο λόγο στην δεύτερη επικοινωνία μαζί του απέφυγε άρον άρον να μας μιλήσει επικαλούμενος ότι είναι απασχολημένος;

Για πιο λόγο δεν απάντησε σε γραπτό μήνυμα που του στείλαμε αναφέροντας όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας;

Τόσο ο εκτός σειράς εμβολιασμός όσο και ότι ένας πρύτανης ψεύδεται με αυτό τον τρόπο όταν έχει εκτεθεί απέναντί στην κοινή γνώμη δηλώνουν το ήθος του κ. Παπαϊωάνου ο οποίος οφείλει να παραιτηθεί τώρα.

Όσον αφορά τέλος στο επιχείρημα ότι είναι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα και κινδυνεύει να νοσήσει από covid-19 μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Η ανάλυση των στοιχείων για τον covid-19 γίνεται σε ένα γραφείο όπου αναλύονται καταγεγραμμένα στοιχεία. Θέλει να πιστέψουμε ο κύριος Πρύτανης ότι κολλάει ο κορvνοϊός από τα excel;

Κύριε Πρύτανη πήρατε ένας δημοσιογράφο τηλέφωνο που σέβεται και τον ρόλο του και τον ρόλος σας και του είπατε ψέματα. Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε όλα τα στοιχεία στην διάθεση μας που αποδεικνύουν ότι λέτε ψέματα. Ανακαλέστε.

Σε επικοινωνία του πρύτανη του ΑΠΘ Ν. Παπαϊωάννου με δημοσιογράφο του Documento σχετικά με το θέμα της εκτός σειράς εμβολιασμού του ακολούθησε η εξής συνομιλία.

«Σχετικά με καταγγελία που συνοδεύεται και με φωτογραφία και αφορά τον Νικόλαο Παπαϊωάννου του Γεωργίου, εμβολιάστηκε στο Γεννηματά στις 11 Ιανουαρίου και δεν ξέρω εάν πρόκειται για συνωνυμία ή εάν είστε εσείς;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Όχι, όχι» απάντησε ο κ. Παπαϊωάννου

« Η μητέρα σας λέγεται Μαρία;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Όχι, όχι», απάντησε ξανά ο πρύτανης του ΑΠΘ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ

Δήλωση- απάντηση σε δημοσίευμα το οποίο -όπως επισημαίνει «ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς», εξέδωσε ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Νικόλαος Παπαϊωάννου.

«Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:

Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει.».

Πηγή: www.greeknewsonline.com