Ανθελληνικό παραλήρημα από τον ακροδεξιό συνεταίρο του Ερντογάν

Παραλήρημα Μπαχτσελί: «Οι Ελληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821»

28 Μαρτίου 2021

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα σε βάρος της χώρας μας προχώρησε σήμερα ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο εθνικιστής πολιτικός δεν έκρυψε την… ταραχή του για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 και έκανε λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο χωρών!

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε προκλητική ανάρτησή του στα social media και προσθέτει:

«Η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει.

Πηγή: www.protothema.gr