Η ΒΙΟΜΕ δεν πωλείται! Μπλοκάρουμε τους πλειστηριασμούς

ΟΛΕΣ/ΟΙ/Α σήμερα 17/09 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Δεν μας πλήρωναν. Δεν μας σέβονταν και πήγαν να μας απολύσουν. Να κλείσουν το εργοστάσιο.

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από την μέρα που απαντήσαμε. Και τους απαντήσαμε για τα καλά.«Αν δεν μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς» Πήραμε το εργοστάσιο και το δουλεύουμε εμείς.Πάντα το δουλεύαμε μόνο εμείς και αυτοί μας διέταζαν. Και έπαιρναν τα λεφτά.

Τώρα δουλεύουμε μόνο εμείς και δεν μας διατάζει κανείς. Συζητούμε όλ@ μαζί, λειτουργούμε με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.Αποφασίζουμε στη γενική μας συνέλευση και μοιραζόμαστε τον πλούτο που παράγουμε.

Η δουλειά μας ανήκει σε εμάς και όχι σε κάποιον τεμπέλη μεγαλομέτοχο.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Μας έκοψαν το ρεύμα, πήγαν να μας κόψουν το νερό, να μας χτυπήσουν σε πορείες, να μας ξεπουλήσουν σε πλειστηριασμούς.

Και όμως είμαστε ακόμα εδώ. Μαζί με το μάχιμο εργατικό και το ευρύτερο ανταγωνιστικό κίνημα, μαζί με τους/τις συναδέλφους/ισσές μας από Ελλάδα και εξωτερικό, αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε. Σωματεία εργαζομένων από ολόκληρο τον κόσμο, στηρίζουν τα προϊόντα μας.

Η αλληλεγγύη και η δουλειά μας γυρίζει πλέον το γρανάζι.

Το ίδιο σε καλούμε να κάνεις και εσύ. Είναι ο μόνος δρόμος εδώ που μας φέρανε. Σε καλούμε να σταθείς δίπλα μας και να πάρεις κι εσύ την τύχη σου στα χέρια σου.Θα είμαστε κι εμείς δίπλα και μαζί σου σε αυτόν τον αγώνα.

Αυτό το εργοστάσιο θέλουνε να το κλείσουν, θέλουν να το ξεπουλήσουν, να το κάνουν βίδες. Δεν θα τους αφήσουμε.

Καταφέραμε να αποτρέψουμε την πώληση (και την έξωση μας από το εργοστάσιο) σε 20+ προηγούμενους πλειστηριασμούς που βρεθήκαμε και βάλαμε -εμείς και εσείς- τα κορμιά μας μπροστά για να δείξουμε ότι δεν έχουμε σκοπό να πέσουμε.

Σε καλούμε να μας βοηθήσεις να ακυρώσουμε όλους τους πλειστηριασμούς που προσπαθούν να μας κάνουν. Ξεκινάμε από τις 17 Σεπτέμβρη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 11.00.

Σε καλούμε να συμμετέχεις στην ανοιχτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης στη ΒΙΟ.ΜΕ που γίνεται κάθε Τετάρτη

ΟΛΕΣ/ΟΙ/Α ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ : 17/9 , 24/9 , 1/10 ,8/10 , 5/11 !

Σωματείο εργαζομένων ΒΙΟΜΕ
Ανοιχτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ