Κυβέρνηση: Kαταργείται το όριο ηλικίας στα ρουσφέτια!

26/11/2019

Εξαιρετικά σύντομη ήταν τελικά η σταδιοδρομία ενός 80χρονου συνταξιούχου στην θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. Ο Κωνσταντίνος Πατέρας δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε μία βδομάδα με το νέο του πόστο και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον αποκαθήλωσε άκαρδα και τον έστειλε πίσω στο καφενείο ή σε όποια άλλη δραστηριότητα περνάει τον χρόνο του στη σύνταξη.

Ήταν φανερό από την αρχή ότι κάποιοι είναι προκατειλημμένοι κατά της τρίτης ηλικίας: Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο διορισμός του συνταξιούχου γυμνασιάρχη από τα Τρίκαλα μαζί με τους υπόλοιπες διευθυντές νοσοκομείων το βράδυ της Παρασκευής, διάφορες πλευρές άρχισαν αμέσως να γκρινιάζουν ότι ο 80χρονος είναι ακατάλληλος.

Τα μόνα τους επιχειρήματα σχετικά με αυτό είναι ότι δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα και ότι είναι υπερήλικας – κάποιοι μάλλον θέλουν τους ηλικιωμένους απλά να κάθονται στον καναπέ και να βλέπουν Netflix. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να τονίσει με ανωτερότητα ότι θα κρατήσει μόνο τον μισθό του διευθυντή νοσοκομείου και όχι και τη σύνταξη, αλλά η φασαρία δεν σταμάτησε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλούσιο βιογραφικό του κ. Πατέρα υπάρχει μέχρι και το ότι είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Τρικάλων.

Πρέπει να του αναγνωρίσουμε επίσης ότι παρότι έχει υπάρξει επανειλημμένα υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, έχει δείξει επίσης ότι έχει ανοιχτό πνεύμα, καθώς πέρασε και από τους ΑΝΕΛ και από το ΛΑΟΣ. Από τους ΑΝΕΛ μάλιστα αποχώρησε, με την εκπρόσωπο του κόμματος του Πάνου Καμμένου να δείχνει με το σχόλιό της ότι ούτε εκεί εκτιμούσαν τα προσόντα του:

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους.
Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα.
Παρακαλούνται όσοι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν»

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://luben.tv/stream/190136