Αναλγησία: Ξαναρχίζουν και τις δίκες και το πέταγμα των ανθρώπων στο δρόμο!

Αλληλεγγύη στους Αγγελή-Καρρά-Χαραλαμπόπουλο, δικαζόμενους για αντίσταση στους πλειστηριασμούς. Όλοι/ες Τετάρτη-9πμ, Ευελπίδων!

Κάλεσμα αγωνιστικής αλληλεγγύης εξέδωσε η ΛΑ.Ε

Αυτήν την ώρα καλούμαστε να επιδείξουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας  στους Ρωμανό Αγγελή, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλο και Θωμά Καρρά, οι οποίοι δικάζονται επειδή συμμετείχαν στις 14/3/2018 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφείο, για την υπεράσπιση λαϊκών κατοικιών από τον εκπλειστηριασμό και την υφαρπαγή τους.

Η συγκέντρωση δέχθηκε την απρόκλητη βίαιη επίθεση των ΜΑΤ (με εντολή της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ), με αποτέλεσμα να διεξαχθεί μία τρομοκρατική αστυνομική επιχείρηση και να ξυλοκοπηθούν άγρια πολλοί άνθρωποι, που είχαν πάρει μέρος στη διαμαρτυρία, να τραυματιστούν ακόμα και δύο δημοσιογράφοι που την κάλυπταν, καθώς και να συλληφθούν οι τρεις αγωνιστές, ενώ στη συνέχεια ασκήθηκαν και σε άλλους ποινικές διώξεις (με πολιτικό χαρακτήρα) για τη συμμετοχή τους στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, οι οποίες εκκρεμούν.

Σήμερα, που η αστυνομοκρατία και η καταστολή εντείνονται, ενώ η λίστα των πλειστηριασμών κάθε βδομάδας αριθμεί εκατοντάδες σπίτια μικρής αξίας και για μικρά δάνεια, η απαίτηση της αθώωσης του Ρωμανού Αγγελή, του Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου και του Θωμά Καρρά είναι συγχρόνως απαίτηση για το δικαίωμα στη στέγη και το δικαίωμα αντίστασης και διαμαρτυρίας ενάντια στην παράδοση των λαϊκών κατοικιών στα ληστρικά funds.

Όλοι και όλες την Τετάρτη 20/11 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο 7 στις 9 πμ, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους τρεις αγωνιστές και να διεκδικήσουμε αγωνιστικά την αθώωσή τους!

Πηγή: https://iskra.gr/

Διαβάστε επίσης

Ο Λαφαζάνης στο εδώλιο – Το δίκαιο των Μνημονίων είναι ο πάτος της δημοκρατίας

Οι δίκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς