‘Εξ όνυχος τον λέοντα. Οι κίνδυνοι του ρεβανσισμού

Ανόητο σχόλιο στελέχους της ΝΔ – Μίλησε για «αιχμαλώτους πολέμου»

Ένα νέο προκλητικό σχόλιο εναντίον στελεχών και ψηφοφόρων άλλων κομμάτων έλαβε χώρα από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην Πειραιώς.
Ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη των κομμάτων που θα ηττηθούν στις προσεχείς εκλογές ως «αιχμαλώτους πολέμου», σημειώνοντας ότι «υπάρχει και η Σύμβαση της Γενεύης» και όσα αυτή προβλέπει για την προστασία τους.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.in.gr

Απαράδεκτο σχόλιο στελέχους της ΝΔ για Κούνεβα – Τον «τελείωσε» ο Μητσοτάκης

Σάλος προκλήθηκε από την προσβλητική ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ και Συντονιστή Ετεροδημοτών, Κώστα Στεφανίδη, για την Κωνσταντίνα Κούνεβα και τη μη επανεκλογή της στην Ευρωβουλή ο οποίος, προφανώς θεωρώντας ότι είναι ντροπή για μία γυναίκα να εργάζεται ως καθαρίστρια, αναρωτήθηκε δημόσια αν η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στην προηγούμενη δουλειά της γιατί ψάχνει κάποια να του κάνει γενική.
Πιο συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της ΝΔ, έγραψε σχετικά με τη μη επανεκλογή της πρώην ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα».
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.ethnos.gr

Κ. Κούνεβα στο Έθνος της Κυριακής: «Με χίλια ζόρια τρώω και πίνω νερό…»

Παύσεις. Γεµάτη σιωπές και παύσεις ήταν η συζήτησή µας µε την Κωνσταντίνα Κούνεβα. Σαν σήµερα, στις 23 ∆εκέµβρη του 2008, ακριβώς πριν από µία δεκαετία, η πρώην καθαρίστρια στην ΟΙΚΟΜΕΤ και γραµµατέας της Παναττικής Ενωσης Καθαριστών και Οικιακού Προσωπικού και σηµερινή ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση µε βιτριόλι, επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι της, στα Ανω Πετράλωνα. Σαν σήµερα.
Τι θα έλεγε αν συναντούσε τώρα τον άνθρωπο που της επιτέθηκε; Ποια είναι η σχέση της µε το σώµα της, έπειτα από 31 χειρουργεία; Έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο έρωτας; Μιλώντας µαζί της, η αποκάλυψη δεν είναι το ότι κάθε µέρα δίνει έναν τροµακτικό αγώνα ύπαρξης – γιατί η εικόνα της ενεργού ευρωβουλευτή παραπλανά. Η αποκάλυψη είναι ότι κάθε πρωί ξεκινάει τη µέρα της χορεύοντας!
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.ethnos.gr/