Επικίνδυνες εξελίξεις με Αμερική, Τουρκία και Ρωσία – Ρεσιτάλ υποταγής από Αθήνα

Κρέας για τα κανόνια τους μας θέλουν οι Αμερικάνοι!

«Οι ΗΠΑ στέλνουν στρατό στα Βαλκάνια λόγω Τουρκίας»: Πρόβλεψη -σοκ από τη Μόσχα
10 Απριλίου 2019
Την αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων και τη δημιουργία Αμερικανικών βάσεων στα Βαλκάνια, λόγω Τουρκίας προβλέπει έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων.
Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με το sputniknews, οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της επιδείνωσης των σχέσεών τους με την Τουρκία. Οι χώρες που θα δεχθούν την ενίσχυση της Αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας, είναι η Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και η Ελλάδα στις πόλεις, Λάρισα, Βόλο και Αλεξανδρούπολη
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.crashonline.gr/epikairotita/1385637/oi-ipa-stelnoun-strato-sta-valkania-logo-tourkias-provlepsi-sok-apo-ti-moscha/

Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ: Yποτελείς των Αμερικανών στην πιο επικίνδυνη συγκυρία

Κατρούγκαλος: Πλήρης ευθυγράμμιση των συμφερόντων Ελλάδας – ΗΠΑ
5 Απριλίου 2019
Το στρατηγικό σχέδιο και το γεωπολιτικό όραμα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής για την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και συνεργασίας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας που πραγματοποίησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στη δεξαμενή σκέψης Transatlantic Leadership Network στην Ουάσινγκτον.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, συμμετείχαν ως βασικοί ομιλητές ο κ. Κατρούγκαλος, ο πρόεδρος του Transatlantic Leadership Network Michael Haltzel και η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσινγκτον Λένα Αργύρη, η οποία υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από την Ουάσιγκτον ως ένας σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος ανεξαρτήτως από το πως εξελίσσονται οι άλλες συμμαχίες στη περιοχή.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.news247.gr/politiki/katroygkalos-pliris-eythygrammisi-ton-symferonton-elladas-ipa.6709878.htm

Ανεύθυνοι, Τυχοδιώκτες, Υποτελείς: Μας εμπλέκουν σε σχέδια πολέμου με Ρωσία!

Μεγάλη αντιρωσική ΝΑΤΟική άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα, με ελληνική συμμετοχή
9 Απριλίου 2019
Συνεχίζεται, από τις 5 Απριλίου, η ΝΑΤΟική ναυτική άσκηση “Sea Shield 2019”, που διεξάγεται με ευθύνη της Ρουμανίας στη Μαύρη Θάλασσα και θα ολοκληρωθεί στις 13 Απριλίου, με συμμετοχή και ελληνικών δυνάμεων.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ναυτική άσκηση του είδους της, με τη συμμετοχή 2.200 στρατιωτών και 20 στρατιωτικών πλοίων, μεταξύ των οποίων και ενός ελληνικού.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://iskra.gr

Διαβάστε επίσης

Υποθετικό σενάριο πολέμου των ΗΠΑ σε Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας –Τουρκίας