Δεινά και περιπέτειες προμηνύει η νέα κάθοδος Γ. Μίτσελ στην Κύπρο

Της Ανδρούλας Γκιούρωφ
Οκτώβριος 19, 2018

Η νέα κάθοδος του Αμερικανού Υφυπουργού Εξωτερικών Γουές Μίτσελ, υπεύθυνου για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα στο στέιτ ντιπάρτμεντ, προμηνύει νέα δεινά και περιπέτειες στην Κύπρο, την Ελλάδα και την ευρυτερη περιοχή του Αιγαίου και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Οι πολιτικοί ταγοί στην Κύπρο διαγκωνίζονται μεταξύ τους για την μορφή της λύσης στο κυπριακό, αλλά δεν γνωρίζουμε αν γνωρίζουν, ή αν γνωρίζουν και ένοχα σιωπούν ποιές είναι οι στοχεύσεις των ΗΠΑ  στο νησί μας. Πώς μεθοδεύουν να μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να μας ρίξουν στα πλοκάμια του ΝΑΤΟ και στις τυχοδιωκτικές στρατιωτικές περιπέτειες τους σε Αιγαίο, νοτιοανατολική Μεσόγειο  και   Μεση Ανατολή.

Οσοι αφελώς πίστευαν ότι  τώρα που οι ΗΠΑ τα χάλασαν με την Τουρκία  και εμεις, η φτωχή και ασημαντη Κύπρος θα γίνουμε ο νέος στρατηγικός τους σύμμαχος θα απογοητευθούν.

Τους προσγειωνει άλλωστε ανώμαλα ο Γ.Μίτσελ –διάδοχος της αθυρόστομης Βικτόρια Νούλαντ και το ίδιο γεράκι με αυτήν, εφόσον ανήκουν στο βαθύ κράτος της Αστερόεσσας και οσοι προέδροι και αν αλλάξουν, εφαρμόζεται η   ίδια επιθετική πολιτική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://e-shocknews.com/?p=85053