Τα Ισραηλινα fund αλλαζουν τον χαρτη του Real Estate της Αθηνας

Τον τελευταίο καιρό διάφορα Ισραηλινά funds έχουν αρχίσει και επενδύουν μαζικά σε αγορές διαμερισμάτων και οικιών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας,αναπαλαιώνοντας και αναβαθμίζοντας τα με σκοπό την τουριστική τους εκμετάλλευση μέσω AirBnb.

Αντίστοιχο μοντέλο είχαν ακολουθήσει τα ίδια fund και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις, με την Βαρκελώνη να αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα τρόπου λειτουργίας του συγκεκριμένου μοντέλου. Τα συγκεκριμένα fund δεν είναι τα μοναδικά που δραστηριοποιούνται στην αγορά, καθώς και άλλες επενδυτικές ομάδες έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο Αθηναϊκό real estate αγοράζοντας και στην συνέχεια μεταποιώντας διαμερίσματα και σπίτια με σκοπό είτε την διάθεση μέσω AirBnb είτε την μεταπώληση αφού υπολογίζουν πως οι τιμές των ακινήτων στην Αττική αναμένεται να ακολουθήσουν ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια σε συνέχεια της οικονομικής ανάκαμψης.

Η Αθήνα όμως δεν είναι η μοναδική πόλη της Ελλάδας που έχει τραβήξει την προσοχή των επενδυτών του real estate καθώς έχει παρατηρηθεί ανάλογη αύξηση και ενδιαφέρον και σε άλλες περιοχές της χώρας, με τα τουριστικά νησιά να έχουν την πρωτοκαθεδρία.

Διαβάστε τη συνέχεια: https://emea.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AC-fund-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-real-e/539353/539353/