Η «σπιούνα», ο «αυτοφωράκιας» και οι… άνεργοι του ΣΥΡΙΖΑ

«Πόλεμος» στο Twitter εναντίον των διαφωνούντων και αποθέωση Κασσελάκη από τα γνωστά τρολ

11 Νοεμβρίου 2023

Ολοήμερο πάρτι έχει στηθεί στο Χ, πρώην Twitter, με τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. από τους λογαριασμούς των λεγόμενων ΣΥΡΙΖΟτρολ, που εξυμνούν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και την πρότασή του για το δημοψήφισμα και τη διαγραφή μελών του κόμματος που διαφωνούν μαζί του και την πολιτική που θέλει να «εγκαταστήσει» στο κόμμα της Αριστεράς.

Τα γνωστά τρολ «Πεν Νταλαούρα», «Μarka2!!», «Lina», «Λεμούριος» και άλλα αποδοκιμάζουν τη στάση της «Ομπρέλας» του Ευκλείδη Τσακαλώτου, της ομάδας 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα, αποκαλώντας τους «άνεργους», «βαστάζους του Μητσοτάκη» και «αυτοφωράκηδες».

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και πρωτόγνωρα για ένα κόμμα της Αριστεράς, με φωνές, αποδοκιμασίες και «γιουχαρίσματα» κατά την ομιλία του κ. Κασσελάκη, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο της Κ.Ε., Παναγιώτη Ρήγα να διακόψει την ομιλία του Προέδρου, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να συνετίσει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και να τα επαναφέρει στην τάξη. Μάλιστα, τους απείλησε ότι αν δεν σταματούσαν θα τους απέπεμπε από την αίθουσα.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά Κασσελάκη στα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λόγω, σύμφωνα με τον ίδιον, των «τοπικών νομισμάτων και των δηλώσεων Κατρούγκαλου» που ακούστηκαν προεκλογικά. «Πώς να δώσουμε αξιόπιστη πρόταση μεταξύ τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου;» αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο ίδιος ανέφερε ακόμα πως: «Σας καλώ να εκφράσουμε θέση, όχι επιθυμία. Με μία μεγάλη, ηχηρή πλειοψηφία, που δε θα αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Θέση ότι αυτά τα άτομα που έχουν πει αυτές τις ύβρεις δεν φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και δεν μπορεί να εκπροσωπούν το κόμμα».

Οι παραπάνω δηλώσεις βρήκαν υποστήριξη στον «στρατό» των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν σταμάτησαν να αναρτούν και να αναδημοσιεύουν υποστηρικτικά προς τον Κασσελάκη tweet, κατασπαράσσοντας κυριολεκτικά τους διαφωνούντες.

Η «Marka2» και τα άλλα τρολ αποθεώνουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα «χώνουν» στους διαφωνούντες χαρακτηρίζοντάς τους «5η φάλαγγα της ΝΔ».

Και η «Πεν Νταλαούρα» σχολιάζει σκωπτικά τα όσα συμβαίνουν στην Κουμουνδούρου και αυτή τη φορά χαρακτήρισε ως «βαλτά σκυλιά» τα μέλη της «Ομπρέλας».

Στα tweets και τις αναδημοσιεύσεις την τιμητική του είχε και ο Νίκος Φίλης, ενώ αναδημοσίευσαν αναρτήσεις για τον Διονύση Τεμπονέρα, που τον χαρακτήριζαν «αυτοφωράκια» της Έφης Αχτσιόγλου.

Πάρτε μία γεύση από τις αναρτήσεις και απολαύστε ελεύθερα:

Πηγή: www.zougla.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.