Ορντινάντσα του Ισραήλ ο Μητσοτάκης

Χυδαίες δηλώσεις Μαρινάκη – Οι δήμαρχοι που υπερασπίζονται την Παλαιστίνη δεν μπορούν να διαχειριστούν τα χρήματα της αυτοδιοίκησης!

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να βουτήξει τα χέρια της στο αίμα των χιλιάδων νεκρών Παλαιστίνιων με κάθε πρόσφορο τρόπο…

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε το αδιανόητο! Αν ένας δήμαρχος δεν είναι υπέρ της ανηλεούς ισοπέδωσης της Γάζας, εάν ένας δήμαρχος φρίττει μπροστά στο 500 σκοτωμένα παιδιά της Παλαιστίνης και τις 300 μάνες, εάν ένας δήμαρχος σηκώνει τη γροθιά και καταγγέλει το έγκλημα, είναι ανίκανος να διαχειριστεί δημόσιο και κοινοτικό χρήμα! Αντίθετα, αν βρεθεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας, δηλαδή αν χαίρεται που η Ελλάδα χρωματίζει το κτίριο της Βουλής με τα χρώματα τους κράτους – δολοφόνου, αν εκτός από νεοφιλελεύθερη ορντινάτσα είναι πολεμοχαρής λακές… τότε εκτινάσσονται οι διαχειριστικές του ικανότητες.

Ιδού τί ξεστόμισε! “Οταν βλέπω δήμαρχο να υπερασπίζεται την Παλαιστίνη μετά από όσα έγιναν, ή υπάρχουν άνθρωποι που τις ιδεοληψίες τους τις βάζουν μπροστά από την ανάπτυξη των πολιτών, σίγουρα αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα χρήματα που σπρώχνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση για το σύνολο των πολιτών και των δημάρχων χωρίς προφανώς να υπάρχει κανόνας  το που ανήκουν οι δήμαρχοι και ούτε μπορεί να υπάρξει νομοθετικά, σίγουρα θεωρώ ότι αυτοί που έχουν φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πιο κοντά στο χώρο μας μπορούν να τα αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρήματα”. 

Μάλιστα, είπε, ότι είναι θλιβερό να υπάρχουν (σ.σ. γενικότερα στον πολιτικό κόσμο) αντίθετες απόψεις!

Εδώ, λοιπόν, το γελοίον του πράγματος είναι η άλλη όψη του επικίνδυνου. Αυτός ο κύριος, κανονικά, απροκάλυπτα, χωρίς προσχήματα έθεσε με χυδαία εκβιαστικό τρόπο ζήτημα πολιτικών φρονημάτων, λέγοντας μάλιστα το αδιανόητο ότι δεν υπάρχει κανόνας, ούτε και νομοθετικά για το  που ανήκουν ή δήμαρχοι (!)…αλλά φαίνεται πως στο μυαλό του, στο μυαλό της κυβέρνησης, ένας τέτοιος άτυπος κανόνας είναι θεμιτός!

Λοιπόν, ξέρετε, κάτι… Θλιβεροί και είστε και το χειρότερο φαίνεστε! Και ακόμα χειρότερα… Είστε και επικίνδυνοι!

Πηγή: www.imerodromos.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.