Η «υπόγεια σύνδεση» Μητσοτάκη – Κασιδιάρη!

2 Οκτωβρίου 2023

«Είναι δυνατόν σε κάποιον που απαγορεύτηκε η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές, να επιτραπεί η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές;»

Το συγκεκριμένο ερώτημα ταλάνισε πριν από λίγες εβδομάδες στο πολιτικό σύστημα, όμως, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι το κατάπιε η επικαιρότητα και φυσικά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Φυσικά και δεν δόθηκε καμία εξήγηση για αυτή την ενέργεια Μητσοτάκη, να επιτρέψει δηλαδή σε έναν άνθρωπο που του απαγορεύτηκε η κάθοδος στις εθνικές εκλογές, να συμμετέχει κανονικά στις αυτοδιοικητικές…

Δεν είναι λίγοι φυσικά αυτοί που είχαν καταγγείλει την υπόγεια διασύνδεση Μητσοτάκη – Κασιδιάρη με αφορμή την εμφάνιση και την είσοδο των Σπαρτιατών στην Βουλή. Η μέχρι σήμερα στάση του προέδρου των Σπαρτιατών, ο οποίος θυμίζει τον Μητσοτάκη του 2019 στις εμφανίσεις του και κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, μάλλον τους δικαιώνει.

Οι έντεχνες πιέσεις Τασούλα μάλιστα προκειμένου να επιβιώσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Στίγκα, είναι άλλο ένα σημάδι της «φιλικής προδιάθεσης» του Μεγάρου Μαξίμου…

Φαίνεται όμως ότι η διασύνδεση Μητσοτάκη – Κασιδιάρη είναι πολύ πιο ισχυρή από τα κοινοβουλευτικά τεκταινόμενα. Μόνο συμπτωματικό δεν είναι το γεγονός ότι υποψήφιος δημοτικό σύμβουλος με τον συνδυασμό Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας, ταυτίζεται πλήρως με τις εθνοκτόνες επιλογές Τασούλα και Μητσοτάκη, όπως αυτές εκδηλώθηκαν με την απόδοση τιμής στο ναζιστικό τάγμα Αζόφ, το οποίο βαρύνεται μεταξύ άλλων με δολοφονίες Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία!

Θυμόμαστε όλοι τις εικόνες ντροπής στο ελληνικό κοινοβούλιο, που θα μείνουν ως μία μελανή σελίδα στην ιστορία της πατρίδας, όταν ναζιστές του τάγματος Αζόφ απηύθυναν μήνυμα στο πανελλήνιο!

Ο Έλληνας υμνητής του ναζιστικού τάγματος Αζόφ στο πλευρό Κασιδιάρη

Φαίνεται λοιπόν ότι ο συνεκτικός κρίκος μεταξύ Μητσοτάκη και Κασιδιάρη είναι πολύ πιο ισχυρός από ότι φαινόταν. Τρανταχτή απόδειξη, η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη του Γιώργου Δημητρούλια! Το γεγονός της κοινής καθόδου, είναι αδιαμφισβήτητο και προκύπτει από πλήθος αναρτήσεων…

Δεν τίθεται λοιπόν θέμα αμφισβήτησης της συμμετοχής του συγκεκριμένου προσώπου στο ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν όχι μόνο είναι από τους μεγαλύτερους υμνητές του εχθρικού προς την Ελλάδα, ναζιστικού τάγματος Αζόφ, αλλά συμμετείχε και στην επιχείρηση ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας το 2014! Ήταν ακριβώς αυτή η πραξικοπηματική ενέργεια, που οδήγησε τελικά στον αφανισμό της ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας, μέσα από σειρά διωγμών και απαγορεύσεων, με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Δημητρούλια, προκαλούν κυριολεκτικά, ανατριχίλα. Ενώ ταυτίζονται πλήρως με την πολιτική Μητσοτάκη και τις ενέργειες Τασούλα, που προκάλεσαν κάθε Έλληνα πατριώτη.

Τρανταχτό παράδειγμα, το βιβλίο που έχει εκδώσει ο Γιώργος Δημητρούλιας, με τίτλο «Οι τελευταίες ημέρες των υπερασπιστών του Azovstal»! Ταυτιζόμενός πλήρως με τις ασυναρτησίες που εκφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αμερικανικό κογκρέσο, όπου είχε το θράσος να διαπράξει την ιστορική ύβρι, ταυτίζοντας τους ναζιστές του Αζόφ, με τους ηρωικούς υπερασπιστές του Μεσολογγίου!

Δείτε ενδεικτικά:

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του Γιώργου Δημητρούλια υπέρ των ναζί της Ουκρανίας

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα λοιπόν, εξηγεί πάρα πολλά για τις ευεργετικές ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ των πολιτικών σχηματισμών που υποστηρίζονται ανοιχτά από τον Ηλία Κασιδιάρη. Ουδείς άλλος έχει τολμήσει να υποστηρίξει τις πιο μαύρες και εθνοκτόνες επιλογές Μητσοτάκη, με τέτοιον τρόπο…

Πηγή: www.newsbreak.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.