Η γελοιοποίηση της πολιτικής

Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Ν.Ευαγγελάτος: Παρουσίασε ολογράμματα με τα συνολάκια του Σ.Κασσελάκη

21 Σεπτεμβρίου 2023

O Νίκος Ευαγγελάτος εμφάνισε για ακόμη μια φορά τα αγαπημένα του τρισδιάστατα γραφικά, για να δείξει αυτή τη φορά τις στυλιστικές επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη.

«Οι στυλιστικές επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη – Από το μπλουζάκι και τη βερμούδα ως το κοστούμι και τη ροζ γραβάτα» ήταν ο τίτλος στο σούπερ της εκπομπής και ξαφνικά το πλατό πλημμύρισε με Κασσελάκηδες.

Πηγή:www.pronews.gr

Στέφανος Κασσελάκης: Το ποτό του με τον σύντροφό του και τον σκύλο τους

22 Σεπτεμβρίου 2023

Χρόνο για ένα ποτό στη Χαλκίδα βρήκε ο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

«Όου με ποιον είμαι εδώ και θα κάνουμε και σχετική εκπομπή;» ακούγεται να λέει η κυρία Αλίκη Βασιλούδη γυρίζοντας την κάμερα στη συνέχεια στον σκύλο του Στέφανου Κασσελάκη και αφού λέει το όνομα του τετράποδου ρωτάει «καλά το είπα Στέφανε;»

«Για μαντέψτε ποιος είναι» ακούγεται να λέει η γυναίκα αρχικά δείχνοντας τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, και τελικά και τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.protothema.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.