Ανοιχτή επιστολή στον Παύλο Πολάκη

Σύντροφε Πολάκη

Έxω συχνά υποστηρίξει την θαρραλέα σου τοποθέτηση για προβλήματα διαφθοράς και όσα είπες την περίοδο του Κόβιντ, ενώ άλλοι έπνιγαν την σκέψη τους στην φοβισμένη “πολιτική ορθότητα”.

Άλλα σήμερα τα πράγματα έχουν πάρει άλλες επικίνδυνες διαστάσεις.

Δεν με νοιάζει ο παππούς του Κασσελάκη (έχουμε δει πολλούς να απομακρύνονται από τις τοποθετήσεις των παππούδων τους)

Με νοιάζει όμως η Goldman Sachs και το think tank όπου δουλεψε o Κασσελάκης, που είναι κομμάτι του νεοσυντηρητικού χώρου που προώθησε όλους τους πολέμους της Αμερικής.

Ο Κασσελάκης θυμίζει την γενιά των “φερέλπιδων” “new leaders” που μας ετοιμάζουν οι Αμερικανοί και που παίζουν βασικο ρόλο  στην προσπαθειά τους για έλεγχο του πλανήτη, ιδίως μετά την πτώση του “υπαρκτού”. Τέτοιοι “φυτευτοί” στάλθηκαν να κυβερνήσουν  πολλές χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Σε αμερικανικά σχολεία εκπαιδεύτηκαν ακόμα και πολιτικοί ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης, όπως ο Ολλάντ, που κατέστρεψε το ιστορικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του Φρανσουά Μιτεράν.

Αυτής της κατηγορίας και με αντίστοιχο προφιλ ήταν και ο Μακρόν, που μας κατέφθασε απο την Ρότσιλντ με αποστολη ελέγχου της Γαλλίας και στάλθηκε πρώτα σαν “τεχνοκράτης οικονομολόγος” στους σοσιαλιστές και μετά έγινε ο ηγέτης μιας ανοιχτής προς ομοφυλόφιλους και φεμινιστικής στα λόγια κυβέρνησης, αλλά, ταυτόχρονα, έγινε και ο Πρόεδρος της Γαλλίας που επέδειξε το πιο άγριο πρόσωπο έναντι των εργαζομένων και όσων διαφωνούν μαζί του. Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατονταδες έχασαν μάτια και χέρια και έμειναν ανάπηροι γιατί διαδήλωναν με τα Κίτρινα Γιλέκα.

Ο Κασσελάκης ενδέχεται να είναι το όπλο για ακόμα μεγαλύτερο μπλέξιμο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟϊκό πόλεμο στην Ουκρανία και για την μετατροπη της αριστεράς σε μια “δημοκρατική σούπα” σαν το Δημοκρατικό Κόμμα της Ιταλίας.

Θα αρχίσω να πιστεύω ότι είναι αποδεκτός υποψήφιος και όχι – ενδεχόμενα – ενεργούμενο αμερικανικών συμφερόντων, μόνο αν πάρει ξεκάθαρα θέση εναντίον της μονομερούς ενοχοποίησης της Ρωσίας για τον πόλεμο και εναντίον των κυρώσεων και της αποστολής όπλων σ’ αυτούς που δοξάζουν τον Μπαντέρα,  έναν από τους χειρότερους φιλοναζιστές σφαγείς, σ’ αυτούς που χρησιμοποιούν Νεοναζί, τους απόγονους και τους θαυμαστές όσων ξεκλήρισαν τη Βιάννο, το Δίστομο και τα Καλάβρυτα, σαν το βασικό τους όπλο εναντίον των ρωσοφωνων της Ουκρανίας.

Τα απολυταρχικα καθεστωτα καταδιώκουν την αντιπολιτευση, οι ‘αστικές δημοκρατίες’, και οι Αμερικάνοι προσπαθούν να την ελέγχουν (Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ) ώστε να πετύχουν, όπως στην ίδια την Αμερική, ΔΙΠΛΟ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΧΙ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑ

Σύντροφε Πολάκη,

ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΖΩΗΣ

Και μια προτροπή “Λατινιστί”

ERRARE HUMANUM EST PERSEVERARE DIABOLICUM

Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο,αλλά το να επιμένεις σε αυτό διαβολικό.

Συντροφικά
στην εποχή των παγίδων και της ομίχλης

Δημήτρης Σκαρπαλέζος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑ
Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
πρώην Καθηγητής Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Paris VII

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.