Μελισσοκόμος ξεσπά σε λυγμούς – Συγκλονιστική σκηνή πάνω στις καμένες κυψέλες

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο – Θρήνος για το θάνατο χιλιάδων μελισσών «ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε»

24 Αυγούστου 2023

Με τη φωτιά στον Έβρο να μαίνεται οι φλόγες της συνεχίζουν να κατακαίουν στο πέρασμά της δασικές εκτάσεις και περιουσίες.

Ο Γιώργος Καραφυλλίδης μελισσοκόμος στην Κίρκη Έβρου επισκεπτόμενος τις κυψέλες του μία μέρα μετά ήρθε αντιμέτωπος με μία σκληρή εικόνα.

Το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας από το χωράφι του κατέστρεψε τα πάντα και όπως αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «δεν έμεινε τίποτα, μόνο τα καπάκια και οι λαμαρίνες».

Με οδύνη ο μελισσοκόμος γράφει «ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε».

«Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για να γλιτώσετε από τον καπνό και τις φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσα μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου».

Πηγή: www.avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.