Νέο ατόπημα δημοσιογράφου έναντι μεταναστών (video)

Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή πέρα από τους μετανάστες, είπε ανερυθρίαστα δημοσιογράφος της ΕΡΤ

23 Αυγούστου 2023

Μετά την σχετικά πρόσφατη περίπτωση δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1, που θεώρησε «ευτύχημα» πως στις πυρκαγιές δεν είχαμε απώλειες ζωών «πέραν των μεταναστών», ήρθε σήμερα και μία δημοσιογράφος της ΕΡΤ να κάνει έναν εξίσου απαράδεκτο απολογισμό νεκρών από τις πυρκαγιές διαχωρίζοντας και αυτή, σήμερα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, από τη λίστα των αθώων θυμάτων τους μετανάστες.

«Το μόνο ευτύχημα…δεν έχουμε θρηνήσει πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς» ακούστηκε να λέει η δημοσιογράφος, προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις με τη φράση αυτή αλλά και απορίες για τα αργά έως ανύπαρκτα αντανακλαστικά της ΕΣΗΕΑ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πηγή: kosmodromio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Διαβάστε επίσης

«Όποιον βρείτε σκότωμα κατευθείαν, μην τον λυπάστε. Μόνο έτσι θα καταλάβουν» – Νέα ντοκουμέντα από το πογκρόμ εναντίον προσφύγων