Έξωση στα Πατήσια: Διώχνουν μονογονεϊκή οικογένεια από το σπίτι της για χρέος 800 ευρώ – Χτυπήθηκε συγκέντρωση αλληλέγγυων

Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού στα Πατήσια, ενώ χτυπήθηκε η συγκέντρωση των αλληλέγγυων.

27 Ιουλίου 2023

Για χρέος 800 ευρώ διώχνουν από το σπίτι της μονογονεϊκή οικογένεια στα Πατήσια, ενώ χτυπήθηκε η συγκέντρωση αλληλέγγυων που βρέθηκαν έξω από την οικία για συμπαράσταση.

Η επιχείρηση έξωσης ξεκίνησε το πρωί, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ΜΑΤ, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικοί με πολιτικά.

Αστυνομικοί, που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα απαιτώντας από τη μονογονεϊκή οικογένεια να φύγει από το σπίτι που χάθηκε σε πλειστηριασμό.

«Για μας ξημέρωσε πολύ δύσκολη ημέρα από τις 7 το πρωί για τη γνωστή υπόθεση οφειλή κοινοχρήστων 800 ευρώ. Βάλανε τροχό» τόνισε στο Κόκκινο 105.5 η μητέρας της γυναίκας που μένει στο σπίτι, η οποία κατήγγειλε ότι μεταξύ αυτών που προσπαθούν να διώξουν την οικογένεια από το σπίτι είναι και αστυνομικοί με πολιτικά. Έναν, μάλιστα, τυχαίνει να τον γνωρίζει από το αστυνομικό τμήμα.

«Ακόμη και τώρα ισχυρίζεται ότι είναι δουλειά της αστυνομίας να εκτελεί τις εξώσεις» πρόσθεσε.

«Δεν φεύγω από το σπίτι μου, μόνο νεκρή θα με βγάλουν» υπογράμμισε η ίδια.

Επίθεση στη συγκέντρωση

Κάτοικοι, εκπρόσωποι φορέων και συνδικαλιστές δέχθηκαν επίθεση και χημικά από τις αστυνομικές δυνάμεις. Στη συγκέντρωση βρέθηκαν και βουλευτές, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Δελής από το ΚΚΕ.

«Μάλλον περισσεύουν οι πυροσβέστες και τους στέλνουν και στις εξώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώτος.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.