Άνευ σχολίων…

Απάντηση Κωνσταντοπούλου μετά την τέταρτη αποχώρηση: Ήταν όλοι ενήμεροι για τις αλλαγές στις λίστες

Με αποσπάσματα δηλώσεών της από τις 25 και 30 Μαΐου οπότε ανέφερε ότι ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου θα γίνουν αλλαγές στη σειρά των ψηφοδελτίων του κόμματός της, απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις καταγγελίες των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών που αποχώρησαν από την «Πλεύση Ελευθερίας» για αντιδημοκρατικές διαδικασίες και «διορισμούς ημετέρων».

Η κα Κωνσταντοπούλου μετά και την τέταρτη παραίτηση από την υποψήφια βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Νίκη Μπουραζάνη  ανέφερε μάλιστα σε δήλωσή της ότι για τις λίστες της «Πλεύσης Ελευθερίας» σε αυτή τη νέα εκλογική μάχη, ήταν όλες και όλοι ενήμεροι με όλους τους τρόπους, γραπτά, προφορικά, με προσωπικές και ομαδικές καταγεγραμμένες συναντήσεις και συνεννοήσεις.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε με νόημα ότι οι άνθρωποι που τοποθετήθηκαν δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεση της Πλεύσης Ελευθερίας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων.

Αναλυτικά η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Για τις λίστες μας σε αυτή τη νέα εκλογική μάχη που δίνουμε, ήταν όλες και όλοι ενήμεροι με όλους τους τρόπους, γραπτά, προφορικά, με προσωπικές και ομαδικές καταγεγραμμένες συναντήσεις και συνεννοήσεις, το έλεγα άλλωστε και παντού δημόσια.
Ξεκάθαρα, ανοιχτά, αληθινά, όπως κάνω πάντα.

Όπως κάνουμε πάντα στην Πλεύση Ελευθερίας. Στο κίνημά μας, που πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας. Και οι ομάδες για να κάνουν το άλμα και να προχωρήσουν πρέπει και επιβάλλεται να κάνουν αλλαγές. Για να βελτιωθούν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Και αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο μας, πάμε να κατακτήσουμε -για πρώτη φορά- σε 15 μέρες. Μια συμπαγή και αλεξίσφαιρη ομάδα μέσα στη Βουλή.

Στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων μπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω, άνθρωποι που δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεσή μας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων, άνθρωποι που διαχρονικά έχουν στάξει αίμα για να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε, μια ανάσα για να έχουμε ζωή στη Βουλή.

Είμαι περήφανη για την προσωπική επιλογή μου να επενδύσω σε ανθρώπους που δε θα με προδώσουν ποτέ και που έχουν τεράστια αποθέματα αγάπης μέσα τους ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο.
Είμαι χαρούμενη που επαληθεύομαι!
Θα αλλάξουμε τον κόσμο με ❤»

Πηγή: www.protothema.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.