Τσαπανίδου: Προσφυγή ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών

Την προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη για απόπειρα αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος προανήγγειλε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου

21 Μαΐου 2023

Την προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη για απόπειρα αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος προανήγγειλε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου, αφού εντοπίστηκαν αναρτήσεις στα social media και πλαστά SMS που μπορεί να υπονομεύσουν τη διαδικασία χειραγωγώντας τους ψηφοφόρους.

Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί «οδηγίες» για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS. Ο @syriza_gr θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών,αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη, καθώς αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση “μετά την άθλια προβοκάτσια του μηχανισμού προπαγάνδας της ΝΔ και τα πλαστά SMS που στέλνουν για να βγάλουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών”.

Παράλληλα η Πόπη Τσαπανίδου έκανε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πηγή:www.crisismonitor.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.